Παρουσίαση του UNIVERSITY OF READING

Μεταπτυχιακά και Υποτροφίες

 22 Ιουνίου, 17:30, στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel, στην Αθήνα.

Για εγγραφή κλικάρετε εδώ: http://goo.gl/GXXmwO

Σκέφτεστε να κάνετε ένα μεταπτυχιακό που θα σας εξασφαλίσει την εργασία των ονείρων σας; Έχετε σκεφτεί να σπουδάσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο;

reading2

To University of Reading και το Henley Business School έρχονται στην Αθήνα για να πραγματοποιήσουν ενημερωτική εκδήλωση και να παρουσιάσουν τα μεταπτυχιακά τους προγράμματα στο Ην. Βασίλειο.

Στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν γενναιόδωρες υποτροφίεςγια συγκεκριμένα μεταπτυχιακά προγράμματα, σε Έλληνες φοιτητές που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση και θα κριθεί ότι πληρούν τα κριτήρια του πανεπιστημίου.

 

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Πιο συγκεκριμένα:

  •   τo University of Reading θα ανακοινώσει υποτροφίες αξίας 2.500 λιρών (γύρω στα 3.500 ευρώ) έναντι του κόστους των διδάκτρων, ενώ
  •   τo Henley Business School (που αποτελεί μέρος του University of Reading) θα ανακοινώσει έκπτωση έως50% στα δίδακτρα.

 

ΤΑΧΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΊ ΤΌΠΟΥ

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται ειδικοί λειτουργοί του πανεπιστημίου, με σκοπό, στο πλαίσιο μιας ταχείας διαδικασίας, να εξετάσουν περιπτώσεις υποψήφιων φοιτητών και να αξιολογήσουν αιτήσεις που θα υποβάλλονται επί τόπου. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να λάβετε προσφορά για σπουδές στο University of Reading ή στο Henley Business School εντός μόλις 4 ημερών.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ UNIVERSITY OF READING

Το University of Reading ιδρύθηκε το 1892 και έχει μακρά παράδοση ως κορυφαίο ίδρυμα στη διεθνή ανώτατη εκπαίδευση. Απέχοντας μόλις 25 λεπτά από το London Paddington και 20 λεπτά από την Οξφόρδη, προσφέρει μια βραβευμένη πανεπιστημιούπολη και μεθόδους διδασκαλίας διεθνών προδιαγραφών, ενώ συστηματικά κατατάσσεται στο ανώτατο 1% των πανεπιστημίων παγκοσμίως. Πολλοί από τους κλάδους σπουδών του βρίσκονται σταθερά στις 10 πρώτες θέσεις του Η.Β., περιλαμβανομένων των ακολούθων:Finance and AccountingReal Estate and PlanningMeteorology and ClimateAgricultural StudiesArt and Design κ.ά.

reading1

Οι μεταπτυχιακοί μας τίτλοι είναι εξειδικευμένοι και εστιάζουν στην απασχολησιμότητα: οι στατιστικές δείχνουν ότι 94% των αποφοίτων μας έχουν ήδη εργοδοτηθεί ή συνεχίζουν με περαιτέρω σπουδές, εντός των πρώτων 6 μηνών από την αποφοίτησή τους. Τα περισσότερα προγράμματά μας έχουν στενές σχέσεις με κορυφαίες εταιρείες/επιχειρήσεις, πράγμα που αξιοποιείται αφενός για εμπλουτισμό της διδακτέας ύλης με πρακτικές εμπειρίες και γνώσεις, και αφετέρου για να προσφέρεται εργασιακή εμπειρία στους φοιτητές ως επιπρόσθετο εφόδιο.

Στην τελευταία αξιολόγηση της ποιότητας της έρευνας στα πανεπιστήμια του Η.Β. (Research Excellence Framework 2014), στην περίπτωση του University of Reading 98% της έρευνας κρίθηκε ως αναγνωρισμένη διεθνώς, 78% ως άριστη σε διεθνές επίπεδο και 27% κατατάχθηκε σε ηγετική θέση σε παγκόσμιο επίπεδο.Όλη η διδακτέα ύλη στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά τροφοδοτείται με πληροφορίες και ευρύματα που προκύπτουν στο πλαίσιο της προαναφερόμενης ερευνητικής διαδικασίας.

reading3

Το University of Reading είναι ευρέως γνωστό για το αίσθημα της κοινότητας που προάγει – η ξεχωριστή φοιτητική εμπειρία καθώς και η συνεχής στήριξη προς τον φοιτητή,το καθιστά μια θαυμάσια επιλογή για να σπουδάσει κανείς! Το γνωστό Whiteknights campus,το οποίο απλώνεται σε 1.200 στρέμματα πάρκου, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διευκολύνσεων και ανέσεων, συμπεριλαμβανομένων ενός εκτεταμένου SportsPark, της βιβλιοθήκης μας η οποία λειτουργεί 24 ώρες και διάφορα HallsofResidence με πέραν των 5.000 δωματίων για διαμονή φοιτητών εντός της πανεπιστημιούπολης.

Έχουμε μια τεράστια κοινότητα αποφοίτων στην Ελλάδα, με μεγάλη επιρροή. Σήμερα υπάρχουν 3.400 απόφοιτοι του Reading στην Ελλάδα, ενώ ο πρώτος Έλληνας αποφοίτησε το 1910!

Βρήκατε ενδιαφέροντα τα παραπάνω; Για να μάθετε περισσότερα,σας προσκαλούμε στην παρουσίαση που θα γίνει από καθηγητές και άλλα στελέχη, στις 22 Ιουνίου, 17:30, στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel, στην Αθήνα. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η εγγραφή λόγω περιορισμένων θέσεων.

Για να εγγραφείτε, κάντε ένα από τα ακόλουθα:

  • μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook  ή
  • κλικάρετε εδώ: http://goo.gl/GXXmwO ή
  • επικοινωνήστε με τον Χρήστο της ZENOL EDUCATIONAL CENTRE (η εταιρεία που μας αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα), στο 697 2800287 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση capateras@outlook.com.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,