TV Guide 2014-2015: Νέες Αφίξεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝD wereback! Και τι καλύτερο για την επιστροφή από ένα άρθρο που αφορά τη συνήθεια που έγινε λατρεία των τελευταίων χρόνων. Και δεν είναι άλλη από τις πολυαγαπημένες μας σειρές της αλλοδαπής. Παρακάτω θα βρεις μια ενδεικτική παρουσίαση των newentryshows που κάνουν πρεμιέρα φέτος και αναμένεται να μας καθηλώσουν στις οθόνες μας. (H κατηγοριοποίηση γίνεται ανάλογα με το κανάλι το οποίο τα προβάλει).

CW

  • The Flash

theflash

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς Arrow, τoCW φέρνει στις οθόνες μας μία ακόμα σειρά βασισμένη στον κόσμο των comics, και συγκεκριμένα στο “TheFlash” της DC. OGrantGustin (μετά το γκεστ του στη 2η σεζόν του Arrow) επιστρέφει ως BarryAllen, ο οποίος μετατρέπεται στον γρηγορότερο άνθρωπο στη Γη, akaTheFlash, έπειτα από μία έκρηξη στα εργαστήρια του S.T.A.R. Ο Flash, χρησιμοποιώντας τις υπερφυσικές δυνάμεις του, βοηθά την αστυνομία του CentralCity στην καταπολέμηση του εγκλήματος. Φυσικά, κινούμενο στον ίδιο περιβάλλον με το Arrow, αναμένονται και crossovers μεταξύ των 2 σειρών, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς fans.
Πρεμιέρα: 7/10/2014

  • Jane The Virgin (maybe…or not?…she actually is)

H αλλιώς «Η Χουάνα η Παρθένα» της Αμερικής. Το στόρι είναι παρόμοιο: Μια κοπέλα που, ενώ είναι παρθένα, μένει έγκυος από λάθος της γυναικολόγου της. Ο πατέρας είναι ένας τύπος-πρώην κόλλημα της Jane και νυν αφεντικό της και blahblahblahdramadramadrama.
Πρεμιέρα: 13/10/2014

CBS

  • Stalker (creepy alert)

stalker

Aπό το δημιουργό του TheFollowing και του VampireDiaries, KevinWilliamson.Ο τίτλος της σειράς αποδίδει πλήρως το περιεχόμενό της, καθώς πρόκειται για ένα νέο θρίλερ που ακολουθεί ένα τμήμα του LAPD στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει περιστατικά stalkers που στοχοποιούν κυρίως το γυναικείο φύλο, συνήθως με τραγικό τέλος.

Πρεμιέρα: 1/10/2014

  • Scorpion (nerd alert)

Βασισμένοστιςεμπειρίεςμιαςαληθινήςιδιοφυίας, του Walter O’Brien, το Scorpion ακολουθείτηνιστορίαμιαςομάδας nerds, ταοποίακαλούνταιναεπιλύσουνταπιοπερίπλοκαπροβλήματατουπλανήτη. Στο πλευρό τους έχουν μία σερβιτόρα, η οποία αποτελεί το συνδετικό κρίκο της παρέας (αν σου χτυπάει κανά καμπανάκι, ναι, BBT θυμίζει, αλλά κατά τα άλλα δεν ομοιάζει σε κάτι άλλο με το γνωστό sitcom)

Πρεμιέρα: 22/09/2014

 

FOX

  • Gotham

photo_gotham

Η ναυαρχίδα των shows , που χαρακτηρίστηκε από την ένωση κριτικών TCA ως η καλύτερη σειρά του φθινοπώρου. Η ιστορία αφορά τον JimGordon (οι fans των comic θα τον θυμούνται ως έναν αστυνομικό της πόλης Gotham) του οποίου η ζωή αλλάζει όταν καλείται να ερευνήσει το θάνατο των γονιών του νεαρού BruceWayne (μετέπειτα γνωστός με το καλλιτεχνικό Batman). Παράλληλα, έχουμε την ευκαιρία να δούμε και τα πρώτα βήματα πολλών κακών που σημάδεψαν το «σύμπαν» της DC, όπως Catwoman, ThePenguin κ.α.
Πρεμιέρα : 22 /09/2014

  • Red Band Society

redbadsocietyh

Το RedBandSocietyείναι μία ιστορία ενηλικίωσης που διαδραματίζεται στην παιδική πτέρυγα ενός νοσοκομείου του LosAngeles, όπου μια BreakfastClubish ομάδα εφήβων ασθενών έρχονται αντιμέτωποι με προκλήσεις που τους αλλάζουν τη ζωή (και κάποιες φορές την απειλούν), όπως καρκίνος και καρδιακές παθήσεις. Αφηγητής είναι ένα παιδί που βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

Πρεμιέρα: 17/09/2014

NBC

  • Constantine

photokonstantine

Μιααπότιςπολλέςτηλεοπτικέςμεταφορές comics αυτήςτηςσεζόν, το Constantine βασίζεταιστα DC Comics Hellblazer. O κυνηγός δαιμόνων JohnConstantine αποσύρεται από την ενεργό δράση μετά την αποτυχία του στη διάσωση της ψυχής ενός κοριτσιού. Αυτό, μέχρι να συναντήσει τον άγγελο Manny, ο οποίος τον παρακινεί να επιστρέψει στα χαρακώματα της μάχης μεταξύ του καλού και του κακού.
Πρεμιέρα: 24/10/2014

  • State of Affairs

Η πρώην σταρ του GreysAnatomyKatherineHeigl επιστρέφει στην τηλεόραση με ένα πολιτικό δράμα. Συνεργαζόμενη με τη CIA, καλείται να συντάξει και να παραδώσει στον Πρόεδρο των USA μια αναφορά σχετικά με τις σημαντικότερες απειλές για την εθνική ασφάλεια. Στον ελεύθερο χρόνο της, κυνηγά τους τρομοκράτες που ευθύνονται για το θάνατο του αρραβωνιαστικού της, ο οποίος τυχαίνει να είναι και….γιος του Προέδρου.
Πρεμιέρα: 17/11/2014

ABC

selfie

Μια σύγχρονη μεταφορά του Pygmalion/ MyFairLady. Πρωταγωνίστριαη Karen Gillan (Doctor Who) , ηοποία, ωςάλλη Eliza Dooley, έχειςωςστόχοζωήςναγίνειδιάσημηστοχώροτουδιαδικτύου. Στο βωμό της φήμης έχει θυσιάσει τις αληθινές σχέσεις (όχι ότι έχει τα socialskills για να τις χτίσει. Δροσερή κομέντι, η οποία ασκεί κριτική στην εισβολή των socialnetworks στην καθημερινότητα μας και την επικράτησή τους ως υποκατάστατα των διαπροσωπικών επαφών.

Πρεμιέρα: 30/09/2014

howtogetawaywithmurder

Η γνωστή σεναριογράφος ShondaRhimes, μετά τις παγκόσμιες επιτυχίες GreysAnatomy και Scandal, μας υπόσχεται μία ακόμη · αυτή τη φορά με τη μορφή ενός δικαστικού θρίλερ. Πρωταγωνιστεί η ViolaDavis ως μια τρομακτικά σοβαρή καθηγήτρια νομικής, της οποίας οι μαθητές ζουν για την έγκρισή της και για μια θέση στο διακεκριμένο δικηγορικό της γραφείο. Το μεγαλύτερο μάθημα όμως δίνεται ,όπως πάντα, στο σχολείο της ζωής, όταν κατηγορούνται για την οργάνωση ενός φόνου και καλούνται να απεμπλακούν από την υπόθεση.

Πρεμιέρα:25/09/2014

(Για περισσότερα shows επισκεφτείτε το παρακάτω link: http://www.hollywoodreporter.com/gallery/broadcast-tvs-new-shows-2014-701898 )

 

 

Tags: , , , , , , , , , , ,