Ταξίδι στο χρόνο με το TEDxUniversityofPiraeus.

Φέτος, το TEDxUniversityofPiraeus σε προσκαλεί να ταξιδέψεις στο χωροχρόνο των ιδεών, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στις 26 Απριλίου.

Ένα ταξίδι ως «TimeVoyager στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μέσα από μοναδικές ομιλίες. Η φετινή θεματική του συνεδρίου αφορά το χρόνο. Με άλλα λόγια, πως οι πράξεις και οι αποφάσεις που έχουμε λάβει στο παρελθόν μπορούν να καθορίσουν το μέλλον μας. Εντυπωσιακά διδάγματα και εμπειρίες από ξεχωριστούς ανθρώπους διαφορετικών υποβάθρων! Ιδέες οι οποίες γεννήθηκαν από εμπειρίες και έγιναν διδάγματα. Ιδέες οι οποίες μπορούν να αλλάξουν όσα δεν μας αρέσουν.

basicposter

Ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος για τον οποίο πραγματοποιούνται τα TEDx events : Για να ακουστούν και να διαδοθούν ιδέες οι οποίες μπορούν να φέρουν την αλλαγή. Το TEDx University στην Ελλάδα αποδεικνύει πλέον πως η Πανεπιστημιακή κοινότητα στην χώρα μας φιλοξενεί, στηρίζει αλλά και προωθεί ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Το Πανεπιστήμιο Πειραιά ήταν ένα από τα πρώτα ελληνικά πανεπιστήμια το οποίο στήριξε το συνέδριο πέρυσι, την πρώτη χρονιά πραγματοποίησης του. Σε κάθε στάδιο, ολόκληρη η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου, ήταν εκεί ώστε να στηρίξει το συνέδριο και να παρέχει πολύτιμες συμβουλές. Φέτος, το TEDxUniversityofPiraeus επανέρχεται και πάλι δυναμικά. Ένα συνέδριο- ταξίδι στο χωροχρόνο των ιδεών.

Πίσω από event, δεν είναι κανείς άλλος παρά μια ομάδα 22 νέων. Νέοι, φοιτητές και απόφοιτοι, όχι μόνο από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς αλλά και από άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ενώθηκαν ώστε να διοργανώσουν το TEDxUniversityofPiraeus. Όραμα αυτών των ανθρώπων από την αρχή ήταννα παροτρύνουν τους νέους αλλά και τους ίδιους τους εαυτούς τους ώστε να αξιοποιήσουν το παρόν τους και να δημιουργήσουν το μέλλον τους. Επιπλέον βασικός σκοπός ήταν να συγκεντρωθούν ομιλητές οι οποίοι θα μπορέσουν να μας ταξιδέψουν με ένα μαγικό τρόπο στο χρόνο. Μέσα από ένα τέτοιο ταξίδι , θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το απαιτητικό μέλλον.

Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει και η διάθεση των εισιτηρίων είναι πλέον γεγονός! Σε λιγότερο από ένα μήνα το TEDxUniversityofPiraeus θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Προμηθεύσου και εσύ το εισιτήριο σου από εδώ: http://goo.gl/qC0lN1 και γίνε ένας “TimeVoyager”.

Oσοι επιλέξουν να προμηθευτούν το μαγικό εισιτήριο θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ομιλητές από τον χώρο της επιστήμης, της δημοσιογραφίας, της τεχνολογίας, της τέχνης και των επιχειρήσεων οι οποίοι θα φωτίσουν διαφορετικές πτυχές του χρόνου. Η εμπειρία του TEDxUniversityofPiraeus όμως δεν τελειώνει εδώ. Happenings, entertainment, φαγητό, δώρα και πολλές εκπλήξεις θα συμπληρώσουν το μονοήμερο ταξίδι στο χωροχρόνο.

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος. Εξασφάλισε τώρα την είσοδο σου στο συνέδριο και ετοιμάσου για μια εμπειρία τόσο δυνατή όσο ένα μακρινό ταξίδι.

Για να είστε ενήμεροι για όλα τα νέα του TEDxUniversityofPiraeus βρείτε μας στα socialmedia

FBhttps://www.facebook.com/TEDxUniversityofPiraeus

Instagram:   http://instagram.com/tedxuniversityofpiraeus

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCe-Ek8O9ewzYKakhbCglxNw

Tags: , , , , , , , , , ,