Νέα εμπειρία ψυχαγωγίας από τη Samsung με το Smartphone GamePad

Όπου κι αν βρίσκονται, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν παιχνίδια στο κινητό τους σε ποιότητα κονσόλας

53661_EI-GP20_Dynamic_LargeΗ Samsung Electronics Co., Ltd, ανακοίνωσε το Smartphone GamePad και την εφαρμογή Mobile Console, θέλοντας να ενισχύσει τη gaming εμπειρία στις συσκευές της δημοφιλούς σειράς Samsung GALAXY. Ως απάντηση στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά του mobile gaming παγκοσμίως, το Smartphone GamePad της Samsung προσφέρει στους καταναλωτές μια διασκεδαστική, άνετη και προηγμένη εμπειρία gaming, οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.

Με το Smartphone GamePad, το GALAXY smartphone ή το tablet του χρήστη μετατρέπονται άμεσα σε φορητή, ή ακόμα και σε οικιακή, κονσόλα gaming. Η συσκευή έχει premium σχεδιασμό, μπορεί να μεταφερθεί πολύ εύκολα, ενώ είναι κατασκευασμένη με ατσάλινο πλαίσιο. Το GamePad προσαρμόζεται σε φορητές συσκευές 4 έως και 6,3 ιντσών, επιτρέποντας στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Επίσης, συνδέοντας τη GALAXY συσκευή τους στην τηλεόραση, είτε μέσω καλωδίου HDMI είτε μέσω της εφαρμογής AllShare Screen Mirroring, μπορούν να απολαύσουν gaming εμπειρία επιπέδου κονσόλας βιντεοπαιχνιδιών, απευθείας στο σαλόνι τους.

53651_EI-GP20_Dynamic_LargeΤο GamePad συνδέεται εύκολα με smartphones και tablets μέσω Bluetooth. Οι Samsung GALAXY συσκευές που τρέχουν Android 4.3, όπως τα GALAXY Note 3, S4, Note II και S III, συνδέονται άμεσα με το GamePad μέσω NFC και έχουν ταχύτερη πρόσβαση σε παιχνίδια, μέσω του πλήκτρου “PLAY”.

Πατώντας το πλήκτρο “PLAY”, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Mobile Console, η οποία, σε συνδυασμό με το GamePad, επιτρέπει την άνετη περιήγηση στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών που υποστηρίζονται από το χειριστήριο, καθώς και την αγορά τους. Οι χρήστες εξοικονομούν χρήματα, απολαμβάνοντας παιχνίδια επιπέδου κονσόλας, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον κόστος για συστήματα gaming. Η εφαρμογή Mobile Console διαθέτει παιχνίδια διαφορετικών κατηγοριών: από παραδοσιακούς τίτλους racing, όπως τα Need for SpeedTM Most Wanted της EA και Asphalt8: Airborne της Gameloft, FPS τίτλους, όπως το Modern Combat 4: Zero Hour της Gameloft, sport τίτλους, όπως το Virtua TennisTM Challenge της SEGA και τίτλους δράσης, όπως το Prince of Persia: The Shadow and the Flame της Ubisoft. Η εφαρμογή Mobile Console είναι διαθέσιμη στο Samsung Apps για downloading ή πατώντας το πλήκτρο “PLAY” στο GamePad. Με το λανσάρισμα, θα υπάρχουν 35 παιχνίδια διαθέσιμα, ενώ ακόμα περισσότερα θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2014.

Το GamePad κυκλοφορεί, αυτή τη στιγμή, σε συγκεκριμένες Ευρωπαϊκές αγορές, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει σε ακόμα περισσότερες. Η διαθεσιμότητα της συσκευής διαφέρει ανά περιοχή. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014.

Tags: , , , , , ,