Εκπαιδευτικό σεμινάριο “Make yourself heard”

Στις 13 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο INNOVATHENS το 7ο κατά σειρά workshop που εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills” με θέμα “Make yourself heard”. Το σεμινάριο διοργανώνεται από τη Samsung Electronics Hellas σε συνεργασία με το British Council.

innovathens

Το σεμινάριο στοχεύει στην παροχή δεξιοτήτων επικοινωνίας στους συμμετέχοντες, προκειμένου να είναι σε θέση να ακουστούν ως πετυχημένοι ομιλητές και να κερδίσουν την προσοχή των συνομιλητών τους. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών, πραγματοποιείται στα αγγλικά και απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Το επόμενο σεμινάριο ‘Samsung Service Lab Workshop’, το οποίο προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphones, θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2014.

Tags: , , , , , ,