Διεθνής έκθεση Πανεπιστημίων για σπουδές MBA

qs2

Διεθνής έκθεση Πανεπιστημίων για σπουδές MBA

  • QS World MBA Tour Αθήνα – Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014
  •  Διεθνή πανεπιστήμια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων από Ευρώπη, Αμερική και Ινδία
  • QS Υποτροφίες ύψους 1.700.000 εκ. δολαρίων για σπουδές ΜΒΑ
  • Σεμινάρια και workshops
  • Υποτροφίες για GMAT και ΜΒΑ Application Package
  • Δωρεάν συμβουλευτική καριέρας και έλεγχος βιογραφικού

Η QS World MBA Tour – διεθνής έκθεση αποκλειστικά για σπουδές ΜΒΑ, πρόκειται να επισκεφθεί την Αθήνα την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 φέρνοντας μαζί της μερικές από τις καλύτερες σχόλες διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων τωνALBA Graduate Business School, Amity Business School, Boston University IE Business School, Hult Business School, Miami University, University of Strathclyde.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν αυτοπροσώπως με τους υπευθύνους εγγραφών κορυφαίων σχολών ΜΒΑ, να ενημερωθούν απευθείας για τα προγράμματα ΜΒΑ, πλήρους και μερικής φοίτησης, την διαδικασία αιτήσεων καθώς και για τις προϋποθέσεις εισαγωγής σε αυτά. Επιπλέον, η εκδήλωση παρέχει σεμινάρια και παρουσιάσεις για σπουδές ΜΒΑ, συμβουλευτική για GMAT, έλεγχο βιογραφικού, συμβουλευτική καριέρας και networking με επιτυχημένους αποφοίτους σχολών ΜΒΑ.

Η έκθεση είναι ιδανική για όλους όσους έχουν καλές ιδέες και θέλουν να τις εξελίξουν σε ένα κερδοφόρο επιχειρηματικό σχέδιο ή επιδιώκουν να καταλάβουν μια διοικητική θέση και επιθυμούν να βελτιώσουν τις ηγετικές τους ικανότητες με απώτερο στόχο την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη. Ακόμα όσοι επιθυμούν να δικτυωθούν με στελέχη επιχειρήσεων και να ακούσουν χρήσιμες πληροφορίες για προοπτικές βελτίωσης της καριέρας τους θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν χρήσιμες πληροφορίες από υπεύθυνους εγγραφών κορυφαίων ΜΒΑ σχολών.

Οι υποψήφιοι που είτε βρίσκονται στο αρχικό στάδιο αναζήτησης μεταπτυχιακών προγραμμάτων ΜΒΑ και θέλουν έγκυρες πληροφορίες για σπουδές ΜΒΑ και GMAT είτε έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία αιτήσεων αλλά θέλουν να εξοικειωθούν σε συνθήκες συνέντευξης και να βελτιώσουν την αίτησή τους, στην έκθεση της QS θα μπορέσουν να μιλήσουν όχι μόνο με τους εκπροσώπους των πανεπιστημίων αλλά και με εξειδικευμένους συμβούλους για σπουδές ΜΒΑ και να λάβουν προσωπικές συμβουλές για την καριέρα τους, καθώς και να μάθουν επιτυχημένους τρόπους για να τελειοποιήσουν το βιογραφικό τους.

Τέλος, όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης καθίστανται αυτομάτως υποψήφιοι για υποτροφίες αξίας $1.700.000 εκ. δολαρίων,  που προσφέρονται στους συμμετέχοντες της QS World MBA Tourαπό την ίδια την QSκαθώς και από άλλα συνεργαζόμενα ιδρύματα, όπως CEIBS, EMLYON, ESADE, ESMT,  IE, MIP, SYDNEY και VLERICK.

Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής της έκθεσης: 

Αθήνα, Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Divani Caravel Hotel – Βας. Αλεξάνδρου 2, 16.30-21.00

Πρόγραμμα

17.00              Η έκθεση ανοίγει

17.00-17.30     Σεμινάριο ‘Personal Branding and my MBA CV Writing’ CVexperts

17.30-18.00     Σεμινάριο ‘Εισαγωγή στην εξέταση GMAT και GRE’ Koutsodontis Test Prep

18.00-19.00     Σεμινάριο ‘Getting into Business School’ με ομιλητές εκπροσώπους κορυφαίων ΜΒΑ σχολών

19.00-21.00     Round table συναντήσεις με κορυφαίες σχολές ΜΒΑ

19.00-19.30     Σεμινάριο ‘Entrepreneurship and MBA’ Network Test Prep, Vicky Dallas MBA Alumni, MD at 9AM

20.00-20.30     MBA Alumni Panel με επιτυχημένους αποφοίτους σχολών ΜΒΑ

21.00               Η έκθεση κλείνει

———————————

Για δωρεάν είσοδο στην εκδήλωση, εγγραφείτε εδώ: topmba.com/events

http://goo.gl/sedp1J

*€5 εισιτήριο για όλους τους μη εγγεγραμμένους επισκέπτες

QS Quacquarelli Symonds Limited

Επικοινωνία: Κα. Ελένη Μπώλου, Marketing Manager

Tel: +44(0)2072847233

Email: Eleni@qs.com, info: www.topmba.com

Η QS World MBA Tour είναι μια μοναδική σειρά διεθνών εκθέσεων για σπουδές ΜΒΑ. Στόχος της έκθεσης είναι να φέρει σε επαφή υπεύθυνους εγγραφών κορυφαίων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων και υποψήφιους φοιτητές προγραμμάτων ΜΒΑ. Η έκθεση η οποία επισκέπτεται 85 πόλεις και 45 χώρες, στοχεύει στο να βοηθήσει διεθνείς υποψήφιους ΜΒΑ να βρουν το ιδανικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη διοίκηση επιχειρήσεων που τους ταιριάζει.

QSQuacquarelliSymonds

Από το 1990, η QS έχει εδραιωθεί ως παγκόσμιο ηγετικό δίκτυο για κορυφαίες καριέρες και εκπαίδευση. Οι δημιουργοί του Διεθνούς Πίνακα Κατάταξης Πανεπιστημίων της QS, η καινοτόμος έρευνα της QS, οι εκδηλώσεις, τα δημοσιεύματα και οι λύσεις σχετικά με τα πανεπιστήμια παρέχουν νέους τρόπους να φέρουμε τα πανεπιστήμια σε επαφή με τους καλύτερους κι ευφυέστερους φοιτητές σε όλο τον κόσμο.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,