Το Google Nexus 9 (Volantis) αποκαλύπτεται!

Μπορεί το πολυαναμενόμενο Google I/O conference να είναι προγραμματισμένο για την εβδομάδα που μας έρχεται, ωστόσο μόλις πρόσφατα διέρρευσαν ορισμένες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη συσκευή με την κωδική ονομασία “Volantis” η οποία όπως φαίνεται θα είναι κατα πάσα πιθανότητα το νέο Google Nexus 9 tablet.

nexus9_new

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κατάφερε να συγκεντρώσει το Android Police, η νέα ναυαρχίδα της Google, θα έχει ως κύριο υλικό κατασκευής το αλουμίνιο και θα κατασκευαστεί από την HTC με το βάρος της να φτάνει τα 418 γραμμάρια.

Το νέο Nexus tablet θα είναι ακόμη εξοπλισμένο με οθόνη 8.9 ιντσών (4:3) ανάλυσης 2048 x 1440 pixels, 2GB RAM, καθώς και Nvidia Logan SoC 64-bit με υποστήριξη δικτύων LTE.

Tέλος, σύμφωνα με το insomnia.gr, θα διαθέτει δύο κάμερες 8ΜΡ και 3ΜΡ εκ των οποίων η κύρια (δηλ. αυτή των 8ΜΡ) θα είναι εξοπλισμένη με σύστημα οπτικής σταθεροποίησης. Πλέον αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την επίσημη παρουσίαση της Google για να δούμε και οn stage τη νέα αυτή συσκευή.

Πηγή: onair24.gr

Tags: , , , ,