Το τρολάρισμα των χρηστών του Νexus σε όσους θέλουν το iPhone6

Η παρουσίαση του iPhone6 μπορεί να προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού στους φανατικούς της Apple που περίμεναν καιρό για να δουν τι καινούριο θα λάνσαρε η εταιρεία, αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά: Αυτών που θεωρούν υπερτιμημένο το προϊόν του αμερικανικού κολοσσού και προτιμούν τις απεριόριστες επιλογές που τους προσφέρουν τα androids.

Άλλο που δεν ήθελαν λοιπόν μετά την παρουσίαση του Κουκ για το νέο κινητό, καθώς σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, και συγκεκριμένα αυτοί που έχουν το Nexus 4 της LG, τα χαρακτηριστικά του νέου «όπλου» της Apple δεν είναι τίποτα παραπάνω από το δικό του κινητό που μάλιστα κυκλοφόρησε το 2012!

iphone_trolling

Για να πικάρουν μάλιστα το αντίπαλο δέος δεν δίστασαν να τους ειρωνευτούν με μια φωτογραφία που κάνει πάταγο στο διαδίκτυο και δείχνοντας τα δύο κινητά με τα χαρακτηριστικά τους αναφέρει: «Αγαπητοί χρήστες του iPhone6: Καλωσορίσατε στο 2012! Χαρείτε τη “νέα” συσκευή!». 

Δεν έχουν πάντως και άδικο σύμφωνα με αυτά που παραθέτουν και ίσως γι’ αυτό η Apple θέλησε μαζί με το κινητό να λανσάρει το Apple Pay και το Apple Watch, ώστε να εστιάσουν τα μέσα σε αυτά και να περάσει το νέο iPhone στο «ντούκου».

Το τρολάρισμα όμως των πιστών του Nexus δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζοντας απευθυνόμενοι πάντα στους «εχθρούς» τονίζουν: «Το 2016 θα λατρέψετε: Την φόρτιση χωρίς καλώδια, το να είναι το κινητό αδιάβροχο, support για πολλαπλούς χρήστες, εφαρμογές σε οθόνη split και εικονικά κουμπιά!

Και για να τους… αποτελειώσουν αναφέρουν ειρωνικά: «Αν χρειαστείτε βοήθεια με τα καινούργια χαρακτηριστικά, ρωτήστε έναν χρήστη Android. Όλα αυτά τα έχουμε εδώ και χρόνια…»

Πηγή: protothema.gr

Tags: , , , , , , , ,