Νέες κυκλοφορίες στον κόσμο του gaming, για όλα τα γούστα.

Ευχάριστη περίοδος για τον κόσμο του gaming η τρέχουσα, καθώς έχουμε πολλά νέα για κυκλοφορίες που έρχονται σε πολλές πλατφόρμες. Χωρίς να σας κρατάμε όμως, διαβάστε παρακάτω τις σημαντικότερες από αυτές.

Έχεις κονσόλα; Είσαι τυχερός!

battlefield4Την περασμένη εβδομάδα το θέμα της πρόσκλησης της DICE προς τα media για την Game Developers Conference ξεκίνησε μία έντονη φημολογία σχετικά με την αποκάλυψη του Battlefield 4. Η ΕΑ τελικά επιβεβαίωσε την σχετική φήμη και μαζί με την DICE στις 26 Μαρτίου θα παρουσιάσουν το Battlefield 4 για πρώτη φορά, στην GDC στο San Francisco, ξεκινώντας ”μία νέα εποχή του Battlefield” όπως υποστηρίζουν.

drakenguard3Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του Famitsu, η Square Enix αναπτύσσει το Drakengard 3. Πρόκειται για Action RPG τίτλο στον οποίο πρωταγωνίστρια θα είναι η Zero, η οποία έχει μία μικρότερη αδελφή την One. H Zero είναι μία Utautai – άνθρωπος με την ικανότητα να ελέγχει τη μαγεία μέσα από τραγούδια. Η προσωπικότητά της είναι βίαιη και ενοχλείται εύκολα. Οι κύριες αποστολές του Drakengard 3 αποτελούνται από μάχες στο έδαφος. Πρόκειται για ένα παιχνίδι γεμάτο δράση του οποίου η κυκλοφορία θα είναι σε PS3 αλλά ακόμα άγνωστο το πότε –σίγουρα μέσα στο έτος.

saintsrow4Το Saints Row 4 απ’ την άλλη έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει σε PC, PlayStation 3 και Xbox 360, και έχει φτιαχτεί από τη Volition. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει η Deep Silver, η οποία αγόρασε την πνευματική ιδιοκτησία του Saints Row και την Volition, μετά την χρεωκόπηση του ιδιοκτήτη της τελευταίας. Το Saints Row 4 κυκλοφορεί στις 20 Αυγούστου 2013 στις ΗΠΑ και 23 του Αυγούστου 2013 στον υπόλοιπο κόσμο

gianasistersΤο περσινό παιχνίδι πλατφόρμας για PC Giana Sisters: Twisted Dreams είναι πλέον έτοιμο να κυκλοφορήσει αυτήν τη βδομάδα στο XBLA για 1200 MS Points. Μια έκδοσή του για το PSN έχει οριστεί να ακολουθήσει “λίγες μέρες αργότερα”, όπως αναφέρθηκε, αλλά καμία επίσημη ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί.

Στο εν λόγω παιχνίδι πρωταγωνιστούν προφανώς οι δύο αδελφές, μεταξύ των οποίων ο παίκτης μπορεί να αλλάξει, επηρρεάζοντας έτσι και το περιβάλλον, καθώς κάθε μία είναι παγιδευμένη σε μια άλλη διάσταση.

Θέλετε κάτι για iOS? ΕυχαρίστΟS!

Η κυκλοφορία τoυ Badland, αυτού του γεμάτου δράση παιχνιδιού από τους developers στην Frogmind Games, έχει οριστεί για την 4η Απριλίου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στο επίσημο blog της. Το sidescrolling αυτό παιχνίδι, συνδυάζει το πανικόβλητο τρέξιμο του Rayman Jungle Run με τις στοιχειωτικές σιλουέτες του Limbo και ορισμένα στοιχεία του Swarm.

Το ιστορικό παιχνίδι Duke Nukem 2 έρχεται τον Απρίλιο για τους χρήστες iPhone και λοιπών iProducts, καθώς θα γιορτάσει την 20ή επέτειό του! Το παιχνίδι θα έχει τιμή 1,50ευρώ και θα προσφέρει 32 πίστες για να παίξετε καθώς και εξαιρετικά VGA γραφικά για να απολαύσετε.

Δημήτρης Αθανασόπουλος  http://www.video-games24.com/

Tags: , , , , ,