Διαγωνισμός “Φοιτητικές Στιγμές” by Nikon

Πάρε και εσύ μέρος:

  • ακολουθώντας τη university_press στο Instragram,
  • φωτογραφίζοντας τη δική σας ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ και δημοσιεύοντας την με hashtag: #universitypressnikon

μέχρι 19/10/2014.

**  ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ (ACCOUNTS) ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ (PUBLIC)!!!

Δείτε τις 30 πιο πρόσφατες συμμετοχές στο διαγωνισμό.

Sorry:

- Instagram feed not found.

Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes θα κερδίσει μια φωτογραφική μηχανή Nikon CoolPix S6700 σε κόκκινο χρώμα, προσφορά της εταιρείας Nikon.

Η COOLPIX S6700 έχει αισθητήρα 20 megapixel, υψηλό οπτικό zoom 10x και VR (απόσβεση κραδασμών) μετατόπισης φακού.

Σχεδιασμένη για τους ένθερμους οπαδούς της φωτογραφίας που αναζητούν μια φωτογραφική μηχανή υψηλού zoom με εξαιρετική απόδοση και λεπτό, ελαφρύ σώμα, η COOLPIX S6700 προσφέρει όμορφες φωτογραφίες χωρίς καμία δυσκολία. Το οπτικό της zoom 10x μπορεί να επεκταθεί έως το DynamicFineZoom* 20x για να είστε πανέτοιμοι ακόμη και για τις πιο αυθόρμητες στιγμές.

Το VR (απόσβεση κραδασμών) μετατόπισης φακού διατηρεί τη φωτογραφική μηχανή σε σταθερή θέση για καθαρές λήψεις ακόμη και σε πλήρες zoom, ενώ ο αισθητήρας εικόνας CCD 20 megapixel προσφέρει λεπτομερείς φωτογραφίες σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Ζουμάρετε στη δράση όταν βιντεοσκοπείτε σε HD και καδράρετε τις ταινίες σας με ευκολία στη μεγάλη οθόνη LCD 7,5 cm/3 in. Οι φίλοι και η οικογένειά σας θα έχουν πάντα εκπληκτική εμφάνιση στις φωτογραφίες σας χάρη στην προηγμένη Ιδιαίτερη επεξεργασία, έτοιμη να απαλύνει τους τόνους του δέρματος ή ακόμη και να προσθέσει λίγο makeup. Τα 32 γρήγορα εφέ, από τον Εξαιρετικά έντονο κορεσμό χρωμάτων έως την Έντονη φωτεινότητα και τα εφέ Ζωγραφιάς, θα κάνουν όλες σας τις φωτογραφίες να μοιάζουν με έργα τέχνης.

nikon3