Εκδήλωση: “ICT Startups – Next Generation”, στο Πα.Μακ.

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Πληροφοριακά Συστήματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (MIS), διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: “ICT Startups – Next Generation”, την Τρίτη 29 Απριλίου 2014 και ώρες 19:00-21:30, στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (1ος όροφος).

pamak_generation

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν πετυχημένες και καινοτόμες startup επιχειρήσεις στον κλάδο των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) με σημαντικές διακρίσεις, βραβεύσεις και διεθνείς συνεργασίες. Επίσης, θα συζητηθεί ο ρόλος της δικτύωσης στην εξωστρέφεια και θα παρουσιαστεί η πρωτοβουλία SEVE Next Generation του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές/φοιτήτριες, υποψήφιους διδάκτορες, μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού, ερευνητές, ιδιώτες-επαγγελματίες αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Παρουσιάσεις

Αναστάσιος Α. Οικονομίδης, Πρόεδρος Δ.Π.Μ.Σ. στα Πληροφοριακά Συστήματα, “Startups στον κλάδο των ΤΠΕ”

Στέλιος Πετράκης και Πέτρος Δουβαντζής, Evil Window Dog, “Horizon – No more vertical videos”.

Δημήτρης Μπεντίλας, Total Eclipse, “Δημιουργία Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών για την παγκόσμια αγορά”.

Δημήτρης Κουρτέσης και Κωνσταντίνος Μπρατάνης, Goodvid.io, “Awesome user-generated product videos for online retailers”.

Κώστας Χατζησάββας, mSensis, “FUNZY Mobile Share Application”.

Δρ. Χρήστος Μορίδης, NetValue, “Καινοτόμες Υπηρεσίες Neuromarketing”.

Χρήστος Παπανικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος Opto Hellas, Εντεταλμένος Σύμβουλος ΣΕΒΕ & επικεφαλής της ομάδας Seve Next Generation, “Η δικτύωση στην εξωστρέφεια και η πρωτοβουλία SEVE Next Generation”.

Ώρα προσέλευσης: 18:30 – Ώρα έναρξης: 19:00.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: http://misuom.blogspot.gr

Tags: , , , , ,