Άλλος ένας μήνας γεμάτος ειδήσεις με επερχόμενα παιχνίδια!

gamingnewsΌσο περνάει ο καιρός η βιομηχανία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών καλπάζει όλο και πιο ακμαία! Τον τελευταίο καιρό έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα στον κόσμο των portable συσκευών αφού τελείωσαν οι μεγάλες κυκλοφορίες στις κονσόλες, κυρίως των iDevices! Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τα σημαντικότερα νέα του μήνα για παιχνίδια που έπεται να κυκλοφορήσουν!

To multiplayer shooter τρίτου προσώπου, με θέμα το χάος και χαρακτήρες βγαλμένους απ’ την κόλαση, God Mode, είναι διαθέσιμο πλέον στο Steam και στο XBLA στην τιμή των 10 ευρώ περίπου/800 MS Points. Δυστυχώς δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για την έκδοση στο Ευρωπαϊκό PSN. Πρόκειται για ένα όμορφο παιχνίδι με μπόλικα στοιχεία τρέλας εκ κατασκευής του!

Η Nintendo πάλι, ανακοίνωσε πως μέχρι τα τέλη Μαϊου θα κυκλοφορήσει σε PCs και smartphones το social κομμάτι του Wii U, Miiverse. Την αποκάλυψη έκανε ο δημιουργός του Miiverse, Kiyoshi Mizuki, στο πλαίσιο του Game Developers Conference ενώ, άφησε να εννοηθεί ότι θα ακολουθήσει και μια έκδοση για το 3DS.

Επίσης η ίδια εταιρεία επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του Splinter Cell: Blacklist για το Wii U. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με τις εκδόσεις των PS3, Xbox 360 και PC στις 23 Αυγούστου. Τέλος, ο τίτλος θα υποστηρίζει νέα στοιχεία gameplay από τις εκδόσεις των υπόλοιπων κονσολών χάρη στο GamePad από το Wii U.

Το point-and-click παιχνίδι περιπέτειας που έχει έντονα καλτ στοιχεία με θεματολογία sci-fi, που ακούει στο όνομα Gemini Rue -των Joshua Nuernberger και Wadjet Eye Games- ξεκίνησε τις αρχές του μήνα να διατίθεται έναντι 3 περίπου ευρώ για χρήστες iOS. Η έκδοση για iOS διαθέτει πολλές οπτικές και άλλες βελτιώσεις όπως μεγαλύτερες in-game εικόνες και κείμενο, καθώς και ένα επανασχεδιασμένο σύστημα μάχης. Περιλαμβάνει, επίσης, προαιρετικό σχολιασμό για την ανάπτυξη του αρχικού παιχνιδιού με τα χαμηλής ανάλυσης γραφικά.

Το Deadpool είναι ένας νέος τίτλος βασισμένος στο σύμπαν της Marvel και στον χαρακτήρα Deadpool. Προς το παρόν γνωρίζαμε ότι θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου στην Αμερική αλλά πριν από λίγο η Activision ανακοίνωσε ότι το Deadpool θα κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά στις 28 Ιουνίου για PlayStation 3, Xbox 360 και PC.

Το επόμενο έργο από τον δημιουργό του XCOM: Enemy Unknown και του Sid Meier’s Civilization 3, 4 και 5 θα είναι ένας free-to-play τίτλος στρατηγικής για iOS που ακούει στο όνομα Haunted Hollow. H εταιρεία ανάπτυξης Firaxis Games θα συνεργαστεί και πάλι με τον εκδότη 2K για το παιχνίδι αυτό. Οι παίκτες θα μπορούν να χτίσουν και να διευθύνουν ένα κτίριο που θα παράγει τέρατα, και στη συνέχεια να τα στέλνουν σε μάχες με τους αντιπάλους τους για την εκάστοτε περιοχή. Μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους σας online παιχνίδια μέσω του Game Center, ή σε τοπικό επίπεδο μέσω pass-and-play. H 2K περιγράφει το Haunted Hollow ως ένα παιχνίδι σχεδιασμένo τόσο για casual gamers και για “λάτρεις της στρατηγικής”. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στο App Store κάποια στιγμή φέτος την άνοιξη.

Game on!!

Δημήτρης Αθανασόπουλος

Tags: , , , , ,