Δυνατό comeback της gaming βιομηχανίας!

Ενδιαφέροντες πειρασμοί εν μέσω εξεταστικής!

Το καλοκαίρι όπως και οι «επίσημες» διακοπές τελείωσαν και η καθημερινότητα μάς καλεί σαν άλλη Σειρήνα, στη δίνη της ρουτίνας, είτε αυτή εμπεριέχει δουλειά, είτε σπουδές, είτε και τα δύο μαζί. Ο κόσμος των βιντεοπαιχνιδιών όμως δεν σταματά να εξελίσσεται και καθώς είμαστε σε απόσταση αναπνοής χρονικά από την κυκλοφορία κονσολών νέας γενιάς, καινούριες κυκλοφορίες ανακοινώνονται!

Όπως ανακοίνωσε η Microsoft, το Xbox One θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 22 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι θα διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά μία εβδομάδα πριν το Playstation 4, και δυστυχώς η Ελλάδα δεν θα βρίσκεται στο πρώτο ”κύμα” κυκλοφορίας -πιθανότατα αναμένεται να έρθει στη χώρα μας στις αρχές του 2014.

1305491_10201851506711590_735491320_nΗ Microsoft επίσης, επιβεβαίωσε τις φήμες για την κυκλοφορία του Halo 4 Game Of The Year Edition με πρόσφατη δήλωση στο βρετανικό IGN. H GOTY Edition του Halo 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και θα περιέχει όλα τα DLCs του τίτλου, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα.

Επίσης η εταιρεία ανακοίνωσε το Warface, ένα Free-to-Play shooter τίτλο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014 στο Xbox 360 και θα φέρει τη σφραγίδα της Crytek (βλέπε σειρά Crysis). Για τους περίεργους, αυτή τη στιγμή υπάρχει beta έκδοση του εν λόγω τίτλου για την έκδοση σε PC.

Οι Deep Silver και 4A Games απ’ την άλλη, ανακοίνωσαν πως το fps Metro: Last Light θα διατεθεί μέσα στο τρέχον έτος σε Linux και Mac. Στα Mac έχει φτάσει από τις 10 Σεπτεμβρίου μέσω των Steam και App Store, ενώ σε Linux αναμένεται αργότερα. Το Season Pass κυκλοφορεί στο Steam μαζί με την Mac έκδοση κι όλα τα DLC που θα υπάρξουν σε Windows και κονσόλες θα κυκλοφορήσουν και σε Mac & Linux.

1368721_10201851506791592_632169527_nΈνα άλλο δυνατό ζεύγος εταιρειών, οι Sega και Sports Interactive ανακοίνωσαν επίσημα το Football Manager 2014. Το FM2014 θα είναι το πιο ενημερωμένο και τεχνικά εξελιγμένο μέλος της σειράς. Θα διατεθεί για πρώτη φορά σε Linux, εκτός των PC και MAC, έχοντας πάνω από 1.000 βελτιώσεις και αναβαθμίσεις, εκ των οποίων είναι η προσθήκη της ελληνικής γλώσσας και το Cloud Save, κάτι που σημαίνει πως θα μπορούν οι παίκτες πλέον να «φορτώσουν» την καριέρα τους εύκολα από οποιονδήποτε υπολογιστή.

Οι βελτιώσεις στο Football Manager 2014 εκτός των άλλων περιλαμβάνουν μία βελτιωμένη 3D Match Engine, ακόμη πιο ρεαλιστικές μεταγραφές και συμβόλαια, πιο εξελιγμένη αλληλεπίδραση με τη διοίκηση της ομάδας, τους παίκτες και τους προπονητές άλλων ομάδων, ανανεωμένο σύστημα νέων, βελτιωμένο User Interface και πλουσιότερο Classic Mode. Ο συγκεκριμένος τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2013.

H έκδοση του τίτλου Sonic Lost World για Wii U θα είναι διαθέσιμη σε Limited Edition που θα έχει επιπλέον περιεχόμενο. Το Sonic Lost World: Deadly Six Edition θα περιλαμβάνει έναν κωδικό για να κατεβάσετε το Nightmare DLC pack, το οποίο περιέχει ένα επιπλέον επίπεδο με τους εχθρούς Nightmaren, εμπνευσμένους από τo κλασσικό NiGHTS into Dreams του Sega Saturn. Επίσης η Deadly Six Edition θα είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία και αναμένεται να κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα για το 3DS και το Wii U, στις 18 Οκτωβρίου.

Game on!

 

Tags: , , , , , , ,