Η Funky Buddha κλιμακώνει τη διαφορετικότητα την ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015!

Η συλλογή Funky Buddha SpringSummer 2015 είναι ήδη στα καταστήματα. Ευρύτερη απο ποτέ και γεμάτη χρώμα σε παλ αποχρώσεις.

H Funky Buddha εμπνεύστηκε τη συλλογή απο την indie και urban popculture σκηνή. Το ύφος είναι ζωντανό και χαλαρό και τα σημεία αναφοράς προέκυψαν απο οτιδήποτε επηρεάζει τις τελευταίες τάσεις.

KARTOLINES-NEO-STHSIMO2

KARTOLINES-NEO-STHSIMO7

Με στόχο να γίνει το πρώτο brand που εισάγει αυτό το ύφος η Funky Buddha είναι τολμηρή και εφευρετική, μη φοβούμενη να ξεχωρίσει απο το πλήθος. Το brand προσφέρει μοντέρνα, υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ένα μίγμα χρωμάτων και styles, δίνοντας στον καταναλωτή πολύ ευρείες επιλογές να δημιουργήσει ένα προσωπικό look.

Η Funky Buddha προσφέρει μία πλήρη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα ιδανική για το ενημερωμένο κοινό που είναι δημιουργικό στο styling του. Η συλλογή οδηγείται απο τις τάσεις και δίνει έμφαση σε πολύχρωμα είδη όπως τυπωμένα tshirtcasual πουκάμισα, βερμούδες με φανταχτερά χρώματα, πλυσίματα και τυπώματα.

Για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι, η Funky Buddha παρουσιάζει και τη γυναικεία της σειρά με τα ίδια χαρακτηριστικά και καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες όπως tshirts, πουκάμισα, shortsdenimchinos και allover printed φορέματα.

PROTECT YOURSELF απο την ομοιότητα!!! Δείτε παρακάτω περισσότερα για τη συλλογή

http://protectyourself.me/

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,