Η Ηλιούπολη “μυρίζει” αλλιώς!

Ένα σαλόνι ομορφιάς κι ευωδίας γεννήθηκε στη καρδιά της Ηλιούπολης! Το Βoudoir Perfumes and More άνοιξε τις πύλες του να υποδεχτεί τους λάτρεις των εκλεπτυσμένων αρωμάτων και των ποιοτικών προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς. Ένας ζεστός χώρος, με ευγενικούς και χαμογελαστούς ανθρώπους που είναι δίπλα σας να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα για σας σε πολύ προσιτές τιμές!!!

boudoir1

«Στο Boudoir Perfumes and More υπάρχει πλήθος αρωμάτων και προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς καθώς και πολλών ειδών κοσμήματα. Οι τιμές μας είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τις σημερινές συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε και στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε στο έπακρον ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη» δήλωσε αποκλειστικά στη University Press η ιδιοκτήτρια κ. Αναστασία Τριανταφυλλοπούλου.

boudoir3

boudoir4

Τα εγκαίνια του καταστήματος έγιναν την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου με πλήθος επωνύμων από το χώρο της μόδας και της εγχώριας showbiz να παρελαύνουν στο party που στήθηκε από νωρίς, μένοντας όλοι πλήρως ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση αλλά και από την πολύ μεγάλη ποικιλία του καταστήματος. 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,