Bob Theatre Festival 2015

Bob Theatre Festival 2015

4-10 Μαΐου

Το σημαντικότερο φεστιβάλ νεανικού θεάτρου της Αθήνας έρχεται, -πιστό στο ραντεβού του, για 8η συνεχόμενη χρονιά, από τις 4 έως τις 10 Μαΐου στο Bios!

bob1

Φρέσκες ιδέες, δημιουργικότητα και θετική ενέργεια σε μία εβδομάδα που συγκεντρώνει πρεμιέρες, επιλεγμένες επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις της φετινής σαιζόν, stand-up comedy, πάρτι, μουσική και το διαγωνισμό των νέων δημιουργών Scratch Night!

Νεανικές παραστάσεις που ξεχώρισαν φέτος, έρχονται στο BobTheatreFestival δίνοντας στο κοινό μια τελευταία ευκαιρία να τις προλάβει. Όπως κάθε χρονιά, πολλές ομάδες επιλέγουν το BobTheatreFestival για να πρωτοπαρουσιάσουν τη δουλειά τους. Ειδικά φέτος όμως το φεστιβάλ φιλοξενεί παραστάσεις που πρωτοπαρουσιάζονται «inprogress». Που είναι δηλαδή ακόμα υπό διαμόρφωση και ζητούν τις παρατηρήσεις του κοινού του φεστιβάλ για να εξελιχθούν. Δείτε λοιπόν τις παραστάσεις αυτές και, αν θέλετε, μπορείτε να συμμετάσχετε στα feedbacksession που τις ακολουθούν, συζητώντας μαζί με τους συντελεστές τους.

bob2

Αναπόσπαστο κομμάτι του φεστιβάλ, ο διαγωνισμός του ScratchNight που αναδεικνύει νέες ομάδες στο ξεκίνημά τους με το κοινό στη θέση του κριτή! Το κοινό θα ψηφίσει και θα αναδείξει την αγαπημένη, νικήτρια ομάδα του ScratchNight, μία από τις δεκαπέντε διαγωνιζόμενες ομάδες που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους παρουσιάζοντας ένα 15λεπτο (Scratch) από την παράστασή τους.

Απρόσμενα αστεία στο Celebrity Stand – Up Comedy Night και χορός κάθε βράδυ!

Για άλλη μία χρονιά, το Bob Theatre Festival τιμά τους ανθρώπους που έχουν συμβάλει στη διαμόρφωση του νεανικού θεάτρου: για το 2015 το τιμώμενο πρόσωπο του Φεστιβάλ θα είναι ο ηθοποιός – σκηνοθέτης Κώστας Γάκης, ο οποίος θα πάρει τη σκυτάλη από τον περσινό τιμώμενο, Γιώργο Παλούμπη.

Την Κυριακή, 10 Μαΐου το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με το καθιερωμένο μεγάλο πάρτι λήξης, με τις ανακοινώσεις των νικητών του Scratch Night και… μία έκπληξη!

Περισσότερα EΔΩ.

Tags: , , , , , , , , ,