Πάμε Κρήτη με το ΑΝΕΚ Smart!

Το «ΑΝΕΚ Smart» γίνεται 2 χρονών και το γιορτάζει παρέα με τα 75.000  μέλη του!

Toπρόγραμμα επιβράβευσης επιβατών της ANEK LINES, «ΑΝΕΚ Smart Bonus Program», κλείνει φέτος τα δύο χρόνια επιτυχούς λειτουργίας και το γιορτάζει προσκαλώντας τα μέλη του, να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, εξερευνώντας τις ομορφιές της Κρήτης.

ANEK LINES  OLYMPIC CHAMPION

Η ANEK LINES επιβραβεύει τους επιβάτες που την επιλέγουν για τις  μετακινήσεις και τις εν πλω υπηρεσίες της, προσφέροντας στους κατόχους της κάρτας «ΑΝΕΚ Smart»  πλούσια προνόμια και παροχές.

Τα προνόμια αυτά συνδυάζονται ευέλικτα, όχι μόνο στα ημερήσια και βραδινά δρομολόγια της ANEK LINES προς και από τα Χανιά, αλλά αξιοποιούνται και μέσα από τις δυναμικές συνεργασίες που έχει εξασφαλίσει η ANEK LINES σε όλη την Κρήτη, καθιστώντας το «Νησί των Γενναίων» τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, με πλήθος και ποικιλία δραστηριοτήτων που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.aneksmart.gr, και στις “Ειδικές προσφορές για τα μέλη του ANEK Smart Bonus Program”, μπορείτε να γνωρίστε την φημισμένη Κρητική φιλοξενία, να ψυχαγωγηθείτε, να επιλέξετε τις πιο όμορφες αποδράσεις, να εξερευνήσετε κάθε γωνιά του νησιού, να απολαύσετε τη διάσημη κρητική κουζίνα, εύκολα, ξεκούραστα και οικονομικά.

Η ΑΝΕΚ LINES, η  μοναδική Κρητική ακτοπλοϊκή εταιρεία που συνδέει την Κρήτη με την Ηπειρωτική Ελλάδα τα τελευταία 47 χρόνια, ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που εισπράττει από το επιβατικό κοινό, παρέχοντάς τους υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προσφορές, στηρίζοντας έμπρακτα τον νησιωτικό κόσμο και τον τουρισμό της Κρήτης.

Ταξιδέψτε έξυπνα με την ΑΝΕΚ και επωφεληθείτε με την ΑΝΕΚ SMART ! 

Tags: , , , , , , , ,