5ος Φοιτητικός Διαγωνισμός Μηχανικής υπό τη διοργάνωση του BEST Athens

Στις 13-14 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, για 5η συνεχή χρονιά, ο τοπικός γύρος του Διαγωνισμού Φοιτητών Μηχανικής European BEST Engineering Competition (EBEC).

best1

Ο διαγωνισμός EBEC Athens θα λάβει χώρα στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του ΕΜΠ υπό την αιγίδα του φοιτητικού οργανισμού BEST (Board of European Students of Technology) και με την υποστήριξη των εταιρειών Novo Nordisk Hellas και ΑΒΒ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές του ΕΜΠ, οι οποίοι θα συναγωνιστούν σε τετραμελείς ομάδες στην κατηγορία της επιλογής τους, Case Study ή Team Design, που αφορούν στην επίλυση ενός θεωρητικού επιχειρησιακού προβλήματος ή στη δημιουργία μιας πρακτικής κατασκευής αντίστοιχα. Οι νικητήριες ομάδες του τοπικού γύρου θα αναμετρηθούν με τους νικητές των Πολυτεχνείων της Πάτρας, των Χανίων και της Θεσσαλονίκης, με απώτερο στόχο μια θέση στον πανευρωπαϊκό τελικό (EBEC Final) που θα πραγματοποιηθεί στο Πόρτο της Πορτογαλίας και θα βραβεύσει τους “BEST Engineers of Europe”!

best3

Πέρα από τη διοργάνωση του ετήσιου Διαγωνισμού Μηχανικής, ο εθελοντικός, μη κυβερνητικός και μη κερδοσκοπικός οργανισμός BEST Athens, μέσα από τις εντός και εκτός συνόρων δράσεις του, δίνει την ευκαιρία στους σπουδαστές του ΕΜΠ να γίνουν μέλη μιας πανευρωπαϊκής κοινότητας και να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, συμμετέχοντας σε διεθνή συνέδρια και πανευρωπαϊκά σεμινάρια, καθώς και να έλθουν σε επαφή με εταιρείες διεκδικώντας ευκαιρίες καριέρας!

Οι αιτήσεις για το διαγωνισμό EBEC Athens γίνονται δεκτές μέχρι τις 7 Μαρτίου.

Μην χάσεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος στο μεγαλύτερο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό!

Πληροφορίες συμμετοχής: http://ebec.ntua.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό BEST: http://best.ntua.gr

 

Tags: , , , , , , , , , , ,