23ο ALBA Career Forum στις 15-18 Σεπτεμβρίου

Για 23η χρονιά το ALBAGraduateBusinessSchoolatTheAmericanCollegeofGreece διοργανώνει το ετήσιο Career Forum από 15 έως 18 Σεπτεμβρίου, 2015 στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα (Ξενίας 6-8, Πλατεία Μαβίλη).

alba_logo

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους του ALBA με στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού και Υπεύθυνους Προσλήψεων από εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε σημαντικούς κλάδους της ελληνικης αγοράς ώστε να διερευνήσουν από κοινού ευκαιρίες συνεργασίας στο προσεχές μέλλον.

Αναπόσπαστο πλέον κομμάτι του CareerForum αποτελεί το εξειδικευμένο Career Day των Startups για όσους φοιτητές ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα σε νέες και γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Το ALBA Career Forum αποτελεί την κορύφωση των δραστηριοτήτων του Career & AlumniOffice το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς υποστηρίζει και προετοιμάζει τον κάθε φοιτητή για την αναζήτηση της εργασίας του μέσα από στοχευμένες ενέργειες όπως σεμινάρια, εξατομικευμένες συναντήσεις επαγγελματικής συμβουλευτικής και εκδηλώσεις καριέρας με στόχο την ταχεία του ένταξη στην αγορά εργασίας.

Το φετινό ALBACareerForum πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των ελαστικών Continental.Digitalpartner η 9ΑΜ MediaLabsPrintingpartner η Εκτυπωτική Αξιών – Μ. Μπαλκογιαννάκια & ΣΙΑ Ο.Ε., Mediapartnersείναι το περιοδικό HRProfessional, τα Ναυτικά Χρονικά, η GlobalSustainκαι το Kariera.grενώ onlinecommunicationpartners το epixeiro.gr, το getbusy.gr και το startup.gr και supporters η MondelezHellasS.A. και η Owiwi.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.alba.edu.gr/career/forum ή να επικοινωνήσετε με το ALBACareer & AlumniOffice, 210 8964531, career@alba.edu.gr.

 

Tags: , , , , , ,