Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία – Δύο νεκρές φοιτήτριες και 18 τραυματίες

ktel_malagraΣυνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας – Το λεωφορείο έπεσε στο πίσω μέρος φορτηγού που ήταν σταθμευμένο δεξιά.

Το τραγικό παζλ της τραγωδίας στα Μάλγαρα της Θεσσαλονίκης συμπληρώνεται με τις δύο νεκρές φοιτήτριες οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες είναι από Αγρίνιο και Μεσολόγγι, οι οποίες όπως και άλλοι φοιτητές – επιβάτες του μοιραίου λεωφορείου επέστρεφαν για να συνεχίσουν τις σπουδές τους μετά τις εορτές των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr από τα όρια της Αιτωλοακαρνανίας το λεωφορείο εξήλθε με 48 επιβάτες (από διάφορα μέρη της Αιτωλοακαρνανίας) εκ των οποίων 20 περίπου αποβιβάστηκαν μέχρι Κοζάνη και Βέροια.Οι άνθρωποι του ΚΤΕΛ προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία των επιβαινόντων και για το λόγο αυτό οι πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτες.

Η τραγωδία στα Μάλγαρα

Δύο νεκρές φοιτήτριες και δεκαοκτώ τραυματίες, οι τρεις σοβαρά, είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης επιβατικού εωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας με νταλίκα στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από τα διόδια Νέων Μαλγάρων, με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας.

Από τους σοβαρά τραυματισμένους ο ένας μεταφέρεται ήδη στο νοσοκομείου Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το λεωφορείο έπεσε στο πίσω μέρος φορτηγού, με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, που ήταν σταθμευμένο στο δεξί μέρος του δρόμου.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν 12 ασθενοφόρα και δύο κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ, που μεταφέρουν τραυματίες σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ενώ η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα εισόδου προς την πόλη.

Πηγή: tovima.gr

Tags: , , , , , ,