Φοιτητική εβδομάδα: μέρες πολιτισμού & εξωστρέφειας

Μετά από πέντε σχεδόν έτη απουσίας, έχουμε τη χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι φέτος, θα έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε ξανά τη χαρά της δημιουργίας, του πολιτισμού και της προσφοράς μέσα από τον θεσμό «ΦΟΙΤΗΤΙΚH ΕΒΔΟΜΑΔΑ».

evdomadaaa

Η Φοιτητική Εβδομάδα, το μεγαλύτερο φοιτητικό φεστιβάλ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έχει ημερομηνία έναρξης στις 4 Μαΐου 2015.

Θεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών, συναυλίες, αθλητικά δρώμενα, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας και τόσες άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες, μπορούν να λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της Φοιτητικής Εβδομάδας.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με μεγάλη χαρά βάζει τη σπίθα της δημιουργίας και της εθελοντικής προσφοράς σε όλους τους φοιτητές και με χαρά θα συμβάλλει ώστε η Φοιτητική Εβδομάδα να τελεστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η παρουσία, οι ιδέες και η συμμετοχή σας, αποτελούν πηγή στήριξης και έμπνευσης και διασφαλίζουν την επιτυχία της διοργάνωσης, ανοίγοντας τις πόρτες του Πανεπιστημίου, στην πόλη και τους πολίτες της.

Το τελικό πρόγραμμα της διοργάνωσης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Οι Πρυτανικές Αρχές
Περικλής Α. Μήτκας, Πρύτανης
Θεόδωρος Λ. Λαόπουλος, Αναπληρωτής Πρύτανη Έρευνας και Συντονισμού
Παρασκευή Κ. Αργυροπούλου − Πατάκα, Αναπληρώτρια Πρύτανη Ανθρώπινων Πόρων
Δέσποινα Ι. Κλαβανίδου, Αναπληρώτρια Πρύτανη Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
Αριάδνη Στογιαννίδου, Αναπληρώτρια Πρύτανη Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων
Νικόλαος Χρ. Βαρσακέλης, Αναπληρωτής Πρύτανη Οικονομικών

Tags: , , , , , , , ,