Φέρε την αλλαγή στην ζωή σου!

Η Άνοιξη κατέφτασε και ήρθε η στιγμή να κάνουμε κάποιες αλλαγές στην ζωή μας!

Οι αλλαγές στην ζωή μας πρέπει να γίνονται καθώς χρειαζόμαστε ανανέωση. Πώς θα φέρουμε όμως αυτές τις αλλαγές;

smile

Ξεκαθάρισε τις σχέσεις σου.

Φίλοι, έρωτες, συνεργάτες.. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους στην ζωή μας και όχι απαραίτητα τους πιο πολλούς. Σημασία έχει να είμαστε με ανθρώπους που μας καταλαβαίνουν, που περνάμε ευχάριστα μαζί τους και μας νοιάζονται. Δώσε σημασία στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.

«Άδειασε» το μυαλό σου.

Σε περιόδους με πολύ άγχος και τρέξιμο γεμίζουμε το μυαλό μας και με αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Αν νιώθεις θυμό, ζήλεια, φόβο τότε ήρθε η στιγμή να τα εγκαταλείψεις καθώς δεν κάνουν καλό στην ψυχική σου υγεία. Αν τα αφήσεις πίσω σου σύντομα θα δεις μεγάλη βελτίωση στην ζωή αλλά και στην διάθεση σου. Εκτονώνου, εξέφρασε ότι σε ενοχλεί.

Φτιάξε το πρόγραμμα σου.

Ποιες είναι οι καθημερινές σου δραστηριότητες; Κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου ή τρέχεις μόνο για δουλειές ή ασχολείσαι με τους άλλους; Δώσε λίγη σημασία στον εαυτό σου και άρχισε να «ξοδεύεις» την ενέργεια σου εποικοδομητικά. Ξεκίνα χορό, κάποιο άθλημα, ή σε ότι κάνει χαρούμενο/η βρε παιδί μου. Στην τελική ασχολήσου πιο συστηματικά με τα μαθήματα της σχολής σου.

Βάλε τα «πράσινα» στην διατροφή σου.

Το φαγητό είναι ομολογουμένως – και δικαίως θα προσθέσω εγώ – μια μεγάλη αδυναμία. Παρόλα αυτά μία ισορροπημένη διατροφή μπορεί να μας προσφέρει αρμονία και ευεξία. Δεν τρως τα λαχανικά; Δεκτό. Ούτε και εγώ, αλλά πρέπει να τους δώσεις μια ευκαιρία μπορεί και να εκπλαγείς. Η καλή διατροφή συνεπάγεται με πιο «ανεβασμένη» διάθεση. Δοκίμασε τα!

Ακαταστασία; Όχι για μένα.

Η Άνοιξη είναι η ιδανική περίοδος για να ξεφορτωθείς άχρηστα πράγματα και να απαλλαγείς από την ακαταστασία. Ένα καθαρό σπίτι θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να σκεφτείς θετικά και δημιουργικά. Μην σκέφτεσαι την κούραση, μιας και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

Φωτεινή Ανδριάνα Σταμογιώργου

Tags: , , , , , , , , , , , , ,