Υποτροφίες ΕΑΝΔΑ για Master από το Πανεπιστήμιο Paris 13 – Sorbonne Paris Cité στην Ελλάδα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη του Μεταπτυχιακού προγράμματος του Πανεπιστημίου Paris 13 – Sorbonne Paris Cité, με ειδικότητα Εμπορικό – Δίκαιο των Επιχειρήσεων, με φοίτηση στην Αθήνα.

idefff

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους νομικής (τετραετούς φοίτησης) με άριστη γνώση γαλλικών που επιθυμούν να προσθέσουν στο βιογραφικό τους ένα Μεταπτυχιακό τίτλο της Σορβόννης αλλά δεν μπορούν να φύγουν για ένα χρόνο στο Παρίσι.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, το Διοικητικό Συμβούλιο του IdEF προέβλεψε για τους νέους Δικηγόρους – μέλη της Ε.Α.Ν.Δ.Α., 8 Υποτροφίες, ως ακολούθως:

–  4 Υποτροφίες αριστείας που αντιστοιχούν στο 75% των διδάκτρων. Η συνολική οικονομική υποχρέωση των υπότροφων αυτής της κατηγορίας θα περιοριστεί στο ποσό των 2.900 ευρώ συμπεριλαμβανομένων εξόδων εγγραφής, συγγραμμάτων, εξετάστρων και ενισχυτικών μαθημάτων γλώσσας και ορολογίας που πιθανώς θα χρειαστούν.

– 4 Υποτροφίες αριστείας που αντιστοιχούν στο 50% των διδάκτρων. Η συνολική οικονομική υποχρέωση των υπότροφων αυτής της κατηγορίας θα περιοριστεί στο ποσό των 4.900 ευρώ συμπεριλαμβανομένων εξόδων εγγραφής, συγγραμμάτων, εξετάστρων και ενισχυτικών μαθημάτων γλώσσας και ορολογίας που πιθανώς θα χρειαστούν.

Δηλώστε συμμετοχή για τις 8 αυτές υποτροφίες μέχρι τις 25/09, στην ακόλουθη φόρμα: http://www.eanda.gr/node/20544 

Η επιλογή των υποψηφίων στους οποίους θα χορηγηθούν οι υποτροφίες θα πραγματοποιηθεί από Επιτροπή του Πανεπιστημίου IDEF με βάση το βαθμό πτυχίου. Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η άριστη γνώση της γαλλικής γλώσσας.

Tags: , , , , , , , , , ,