Το boho style στα μαλλιά μας. 3 τρόποι για να το πετύχεις

Το boho style είναι αναμφισβήτητα μία τάση που επικρατεί το τελευταίο καιρό όμως φέτος το καλοκαίρι θα την απολαύσουμε στο έπακρο σε όλες τις καλοκαιρινές περιστάσεις, από τα χαλαρά πρώτα μπάνια έως και τα λαμπερά wedding event.

Τόσο τα ρούχα που ταυτίζονται με αυτήν την τάση όσο και τα αξεσουάρ έχουν το δικό τους προσωπικό χαρακτήρα και δημιουργούν εκείνο το ανέμελο ύφος που μας θυμίζει την δεκαετία των 60’s και έχει επιρροές από τα παιδιά των λουλουδιών.

Αν λοιπόν θέλεις να υιοθετήσεις και εσύ αυτό το look θα πρέπει να ξέρεις πως τα ρούχα και τα αξεσουάρ δεν αρκούν μόνο για να συνθέσεις το δικό σου bohemian style. Θα πρέπει λοιπόν να δώσεις έμφαση και στο χτένισμά σου, και κυρίως στα hair accessorize αλλά και στις 3 τεχνικές που ακολουθούν.

boho1

Σίγουρα κάπου θα έχεις κρυμμένες αξεσουάρ για τα μαλλιά που φόραγες όταν ήσουν μικρή. Για αυτό το hair style δεν θα χρειαστούμε τίποτα παραπάνω από δύο στέκες σε πολύχρωμα σχέδια. Φόρεσέ τες σαν ένα στεφάνι και άρχισε να περνάς μερικές τούφες από τα μαλλιά σου. Μερικές φουρκέτες θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις στερεώσεις καλύτερα.

boho22

Τις παλιές σου μπλούζες που έχουν σκιστεί ή έχουν ξεβάψει σε κάποιο σημείο μην τις πετάς. Μπορείς να τις κόψεις σε λεπτές λωρίδες και να τις φυλάξεις για διάφορες κατασκευές. Χρησιμοποίησέ τες, λοιπόν, για να φτιάξεις πολύχρωμες κορδέλες για τα μαλλιά πλέκοντάς τες σαν μία πλεξούδα και προσθέτοντας στο τέλος μερικές χάντρες ή φτερά. Στην συνέχεια δέσε την κορδέλα στα μαλλιά σου και άρχισε να φτιάχνεις μια ατημέλητη πλεξούδα στο πλάι. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα καλοκαιρινό.

boho3

Για το τελευταίο boho χτένισμα δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο από ένα μακρύ μαντήλι. Δέσε το μαντήλι στα μαλλιά σου και κάνε τη διαφορά γυρνώντας τις άκρες των μαλλιών σου προς τα μέσα, δημιουργώντας έτσι ένα απλό και πρόχειρο κότσο. Για να ολοκληρώσεις το χτένισμά σου άσε μερικά τουφάκια να προεξέχουν.

Πηγή:

http://www.brit.co/headbandhair/

Tags: , , , , , , , , , , , ,