Το Τμήμα Εργοθεραπείας στο ετήσιο Συνέδριο της ENOTHE στη Βουλγαρία

To Τμήμα Εργοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, ως πλήρες μέλος στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την Εργοθεραπεία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (European Network of Occupational Therapy in Higher Education- ΕΝΟΤΗΕ), συμμετείχε στις εργασίες του ετήσιου συνεδρίου της ΕΝΟΤΗΕ που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της πόλης Ruse της Βουλγαρίας από τις 22 έως της 24 Οκτωβρίου 2015.

metro

Στην αποστολή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετείχαν ο Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του προγράμματος Εργοθεραπείας Δρ. Σιαπέρας Παναγιώτης και τέσσερις (4) φοιτητές του τρίτου έτους σπουδών Εργοθεραπείας, οι οποίοι παρουσίασαν δύο προφορικές ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Οι ανακοινώσεις απέσπασαν ιδιαίτερα θετικά σχόλια από καθηγητές Εργοθεραπείας από σημαντικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ευρώπης.

Το συνέδριο αποτέλεσε μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία στα πλαίσια των σπουδών να συμμετέχουν σε ένα διεθνές συνέδριο και να ανταλλάξουν απόψεις με καθηγητές και φοιτητές Εργοθεραπείας από διαφορετικά πανεπιστήμια της Ευρώπης. Η συμμετοχή τους σε ένα διεθνές συνέδριο υψηλών προδιαγραφών αποτέλεσε ένα θετικό επιστέγασμα της συνολικής ακαδημαϊκής τους προσπάθειας.

Θυμίζουμε ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει το πρώτο και μοναδικό αναγνωρισμένο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στην Εργοθεραπεία που προσφέρεται στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

Tags: , ,