Το πανό της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που εξόργισε τους Active Member (φωτο)

Την οργισμένη αντίδραση των Active Member προκάλεσε η χρήση των στίχων από το τραγούδι τους «Φυσάει Κόντρα», από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στο πανό που δημιούργησαν για να διαμαρτυρηθούν για τις αντιδράσεις και την απόφαση του Συλλόγου Γονέων του δημοτικού σχολείου του Ωραιόκαστρου, να μην δεχθούν προσφυγόπουλα.

Το πανό, το οποίο οι γονείς ζητούσαν από τα μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ να το μαζέψουν για να μην το δουν τα παιδιά, ανέφερε τον στίχο «για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη γκρεμίζω ουρανούς», γεγονός που εξόργισε τον B.D. Foxmoor, που απάντησε με πολύ σκληρή γλώσσα σε σχετική ανάρτησή  στον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Facebook.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση αναφέρει: «Βρείτε μωρέ τίποτα δικό σας. Σταματείστε με τη πάρτη μου κομματοσκυλάκια και μη βάζετε μπροστά τα παιδιά. Αν δε κάνω λάθος είστε με τη κυβέρνηση που τους κρατάει φυλακισμένους τόσο καιρό. Ήθελα να ξερα γιατί δε βάζετε κανα στίχο από τους κομματοθρεμένους καλλιτεχνάδες που σας περιτριγυρίζουν. και τέλος όταν βάζετε κάτι στα κωλόπανα σας πάνω με θράσος, να ´χετε και το θάρρος να γράφετε ποιανού είναι. Δε σας ανήκει τίποτα και σίγουρα δεν είχα κανένα σας στο μυαλό μου όταν το έγραφα».

ΠΗΓΗ:koolnews.gr

Tags: , , , , ,