Έλα στη μεγαλύτερη Έκθεση Διεθνών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα

Η GIUF, η Ελληνική Έκθεση Διεθνών Πανεπιστημίων είναι ένα φιλικό περιβάλλον στο οποίο οι νέοι μπορούν να αποκτήσουν αξιόπιστες πληροφορίες για το που θα σπουδάσουν στο εξωτερικό από εκπροσώπους των ίδιων των πανεπιστημίων.

Τι θα βρεις στη GIUF?

Icon

Δωρεάν συμβουλευτική

Γνωρίζεις ότι θέλεις να σπουδάσεις στο εξωτερικό, αλλά δεν είσαι σίγουρος για τα επόμενα βήματα σου; Εκπαιδευτικοί σύμβουλοι μπορούν να σε καθοδηγήσουν στη GIUF δωρεάν, ώστε να διαλέξεις το πρόγραμμα σπουδών που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Icon

Υποτροφίες

Θα βρεις πληροφορίες από διαφορετικές πηγές χρηματοδότησης και υποτροφίες που μπορείς να κάνεις αίτηση με σκοπό την πλήρης οικονομική κάλυψη των σπουδών σου.

Icon

Πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο

Μπορείς να συναντήσεις από κοντά τους επίσημους εκπροσώπους εξαιρετικών πανεπιστημίων από 7 χώρες. Θα σε καθοδηγήσουν με την αίτηση σου διαλέγοντας το σωστό μονοπάτι για την εκπαίδευση και σταδιοδρομία σου.

Icon

Σεμινάρια & Workshops

Σε βάθος ενημέρωση και εργαστήρια σχετικά με το πώς να γίνεις καλύτερος μέσω καλύτερης εκπαίδευσης (Better Education, Better You). Υπάρχουν περιορισμένες θέσεις. Κάνε κράτηση τώρα.

ΠΗΓΗ:http://giuf.gr/el/

Tags: , , , ,