Τα τέσσερα “υποψήφια” ελληνικά τραγούδια για την Eurovision (video)

Oπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος, ο μήνας που ξεκίνησε θα είναι αφιερωμενος στην Eurovision. 

Ο χρόνος για την επιλογή του ελληνικού τραγουδιού μετρά αντίστροφα και μέρα με τη μέρα, από εδώ και στο εξής, θα έρχονται στο φως όλο και περισσότερες πληροφορίες για τον ελληνικό τελικό.

Ο Ελληνικός Τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 59ο Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς την Τρίτη 11 Μαρτίου στο Acro Music Hall, και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Αυτά είναι τα τραγούδια που έχουν επιλέξει οι τέσσερις συμμετέχοντες του ελληνικού διαγωνισμού:

  • Freaky Fortune ft. RiskyKidd: ο Νικόλας Ραπτάκης και ο Θεόφιλος Πουζμπούρης έχουν επιλέξει ένα κομμάτι με αγγλικό στίχο, γραμμένο από τους ίδιους, που θα κινείται με dance – hip hop ρυθμούς.
  • Mark Angelo ft. Josephine: ένα δυναμικό pop κομμάτι θα μας προτείνει το ντουέτο, που έχει ενώσει τις δυνάμεις του και στο παρελθόν. Μεταξύ των συντελεστών του τραγουδιού φέρεται να είναι η Μελίνα από τους Vegas.
  • Κρυσταλλία: Θα διαγωνιστεί με μια μπαλάντα.
  • Κώστας Μαρτάκης: Με την υπογραφή του Ηλία Κοζά, ο τραγουδιστής «κατεβαίνει» στον ελληνικό τελικό με ένα τραγούδι βαλκανικού ύφους και «πινελιές» τσιφτετελιού, που δεν αποκλείεται να έχει ελληνικό στίχο.

Πηγή: onair24.gr

Tags: , , , , , ,