Τάσος Λωσταράκος- Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος Δάφνης-Υμμητού με τον συνδυασμό “Η πόλη μας αξίζει!”

lostarakosΟ Τάσος Λωσταράκος γεννήθηκε στη Δάφνη το 1980. Είναι απόφοιτος του τμήματος «Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων» και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου – MBA, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Από τα φοιτητικά του χρόνια επέδειξε έντονο ενδιαφέρον και ευαισθησία για τα κοινά. Διετέλεσε Πρόεδρος των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, μέλος της Συγκλήτου και του Πρυτανικού Συμβουλίου, ενώ στη συνέχεια εκλέχθηκε και στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων (ΣΤΑ) του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.

Το 2006 εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Δάφνης Μιχάλη Σταυριανουδάκη, «Η Δάφνη Αξίζει». Έκτοτε ασχολείται αδιάκοπα με τα κοινά του Δήμου Δάφνης αρχικά και του Δήμου Δάφνης-Υμηττού στη συνέχεια. Τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει Πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Δάφνης (2009-2010), Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης (2010), Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (2013-2014), και Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου (2013-2014). Ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών τα τελευταία χρόνια έχει συμβάλλει σημαντικά στην ορθολογικοποίηση των διαδικασιών, στην ενίσχυση της διαφάνειας και στη βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Δήμου μας.

Στο παρελθόν εργάστηκε ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων, ως Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Επενδύσεων και Ανάπτυξης σε θέματα ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων, ως Διευθυντής Ανάπτυξης Έργων σε ενεργειακή εταιρεία, ενώ σήμερα είναι Γενικός Διευθυντής σε εταιρεία Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Tags: , , , , ,