Μαρία Γαβριέλλα Αναγνωστοπούλου-Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Νέας Σμύρνης με την παράταξη του Σταύρου Τζουλάκη

gavriela“Στροφή στην Νέα Γενιά”

Στηρίζω την ενεργή δράση των πολιτών και ειδικότερα σε τοπικό επίπεδο διότι τα καθημερινά προβλήματα, που αντιμετωπίζει κάποιος σε μια γειτονιά δεν γνωρίζουν ηλικία και σπουδές. Το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων είναι άνεργοι με το κοντέρ να δείχνει 60% νεανικής ανεργίας. Το αξιοθαύμαστο, όμως είναι ότι, ενώ θα μπορούσαν να κατηγορούν τις προηγούμενες γενιές για την κατάσταση που βρίσκονται, δεν επαναπαύονται.

Τώρα, διεκδικούν και ζητούν την ψήφο και την στήριξη σου. Κυκλοφορούν ανέκδοτα για την πληθώρα νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που δεν θα πρέπει να αποθαρρύνουν τους νέους και ούτε να εκλαμβάνονται ως προσβολές. Αντιθέτως, πρέπει να εκλαμβάνονται όπως είναι…ως χιούμορ και ως μια λογικότατη αντίδραση του κόσμου σε κάθε τι νέο και μαζικό(θετικό ή αρνητικό).

Προσωπικά η δράση μου με τα κοινά δεν είναι ξαφνική, ασχολήθηκα ενεργά σαν μαθήτρια μέσω των μαθητικών συλλόγων με το σχολείο και την Νέα Σμύρνη. Υπήρξα χρόνια αθλήτρια στο Άλμα εις Ύψος του ιστορικού συλλόγου της Νέας Σμύρνης “Πανιώνιος”. Σήμερα είμαι Γραμματέας του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Ν. Σμύρνης, ως λαϊκό μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είμαι απόφοιτη του Πολιτικού Νομικής και ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό μου στα Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Διεθνή Οικονομική και Χρηματοδοτική και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα σε όμιλο που προωθεί την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Μαρία Γαβριέλλα Αναγνωστοπούλου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Νέας Σμύρνης με την παράταξη του Σταύρου Τζουλάκη

Tags: , , , ,