Σπουδές Master & MBA: Το κλειδί για την Παγκόσμια Αγορά Εργασίας

Βάλε στόχο να ξεκινήσεις τις Μεταπτυχιακές σου Σπουδές το 2015.

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:00 στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία (Πλατεία Συντάγματος)

network_seminar

Για να δείτε αναλυτικά τα θέματα του Σεμιναρίου και να κάνετε ΔΩΡΕΑΝ κράτηση θέσης επισκεφθείτε το NETWORK Educational Group (www.network.gr)

Θα καλυφθούν κρίσιμα θέματα όπως:

-Γιατί να επενδύσετε σε ένα Μεταπτυχιακό τίτλο σε περιόδους οικονομικής κρίσης και πως σου δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα για να μπεις στην Παγκόσμια Αγορά Εργασίας

-Ποια Μεταπτυχιακά και Ειδικότητες θα έχουν μεγαλύτερη ζήτηση τα επόμενα 5 χρόνια

-Ποια είναι τα κόστη των Μεταπτυχιακών Σπουδών, ποιες χώρες πρωταγωνιστούν σε Μεταπτυχιακά και ποιες υποτροφίες προσφέρονται από φορείς σε Ελλάδα και Εξωτερικό

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:00 στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία (Πλατεία Συντάγματος)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ NETWORK

Επίσης, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις υποτροφίες του NETWORK για Σπουδές MSc και MBA σε διεθνώς αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Για να δείτε αναλυτικά τα θέματα του Σεμιναρίου και να κάνετε ΔΩΡΕΑΝ κράτηση θέσης επισκεφθείτε το NETWORK Educational Group (www.network.gr)

ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για έρευνα Μεταπτυχιακού.

Το περιεχόμενο του Σεμιναρίου είναι σχεδιασμένο και τοποθετημένο χρονικά ώστε να λειτουργεί επικουρικά στην έρευνα και τη λήψη αποφάσεων των φοιτητών αναφορικά με την επιλογή χώρας, Πανεπιστημίου και Μεταπτυχιακού προγράμματος. Για παράδειγμα, γνωρίζοντας τις κρίσιμες ημερομηνίες των αιτήσεων, το χρόνο που απαιτείται για προετοιμασία (έρευνα, αιτήσεις & ειδικά tests) καθώς και τον προσωπικό φόρτο εργασίας, οι σπουδαστές είναι σε θέση να οργανώσουν με μεγάλη ακρίβεια ολόκληρη τη χρονιά.

Τι πρέπει να κάνω ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του Μεταπτυχιακού για να βρω άμεσα εργασία

Καθώς οι διαδικασίες για εύρεση εργασίας είναι χρονοβόρες και πρέπει να είστε σε θέση να τις εκτελείτε ενώ σπουδάζετε, παράλληλα με τις διαδικασίες εισαγωγής στο Μεταπτυχιακό θα πρέπει να αποκτήσετε ξεκάθαρη εικόνα για τις ενέργειες αναφορικά με την καριέρα σας πριν την έναρξη του Μεταπτυχιακού σας. Δεδομένης αυτής της ανάγκης, γίνεται ειδική αναφορά στη δημιουργία & διαχείρηση του επαγγελματικού σας προφίλ, και στη δικτύωση. Έτσι, αποκτώντας συνολική εικόνα για το τι θα αντιμετωπίσετε στην επόμενη 3 ετία, θα είστε σε θέση να διασφαλίσετε τη βέλτιστη δυνατή θέση εργασίας αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Μεταπτυχιακού σας.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν: 

  • Ο Οδηγός ‘Postgraduate Development’ του NETWORK
  • Βεβαίωση παρακολούθησης Ημερησίου Σεμιναρίου

Διοργανωτής: NETWORK Educational Group – Postgraduate Department: www.network.gr

Tags: , , , , , , , ,