Σπουδάζω με Υποτροφία από την Equal Society

Δωρεάν σπουδές σε κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα

Σπουδάζω με Υποτροφία από την Equal Society

Δεν υπάρχουν πολλά που να θυμίζουν πως αυτό που αληθινά επιτάσσει η εποχή είναι η δημιουργία μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών για όλους. Κάθε τόσο όμως έρχεται μια ιδέα που σαν φιλοσοφία έχει την ανιδιοτελή προσφορά.

ypotrofiaaaa

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Equal Society, στο πλαίσιο των δράσεών του για την προώθηση των ίσων ευκαιριών και στην εκπαίδευση, υλοποιεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία».

Αντικείμενο της δράσης, είναι η παροχή δωρεάν υποτροφιών, πλήρους φοίτησης για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, σε νέους και νέες που αναζητούν το επόμενο ακαδημαϊκό τους βήμα.

Σε μια περίοδο που τα όνειρα και τα σχέδια της νέας γενιάς για ένα μέλλον προόδου πλήττονται από τη σκληρή πραγματικότητα της οικονομικής κρίσης, το πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία» έρχεται με στόχο να δώσει σε νέους με ικανότητες και ταλέντο, την πρόσβαση στην εκπαίδευση που τους αξίζει. Με την έναρξη του τετάρτου κύκλου ήδη έχουν συγκεντρωθεί πολλές και σημαντικές υποτροφίες.

Διαδικασία συμμετοχής

Κάθε υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τη συμμετοχή του ακολουθώντας την διαδικασία συμπλήρωσης δύο αιτήσεων:

α. Η αίτηση των κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων της EQUAL SOCIETY. Κατεβάστε την από την ιστοσελίδα:  spoudazo.equalsociety.gr.
β.
Η ακαδημαϊκή αίτηση του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος που σας ενδιαφέρει. Βρείτε την στους πίνακες της ιστοσελίδας, δίπλα από το Ίδρυμα που προσφέρει την υποτροφία που σας ενδιαφέρει.

Οι δύο αιτήσεις πρέπει σε συνέχεια να αποσταλούν ως συνημμένα  στο e-mail: equalsocietyscholarships@gmail.com .

Τη δράση έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους το Υπουργείο Παιδείας και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης. Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» , τον Νοέμβριο του 2013 βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο Της Δημοκρατίας ως κορυφαία δράση κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα με τη διάκριση «Νησίδα Ποιότητας».

Tags: , , , , , ,