“Πτυχίο στην Κουζίνα”: σουφλέ πατάτας

ptixio2

Υλικά (για 2-3 άτομα)

  • 1 πακέτο μπέικον
  • 3 μεγάλες πατάτες
  • 2 κουτάκια κρέμα γάλακτος
  • 250 γρ. τυρί τριμμένο

Η Εκπομπή είναι στο ακόλουθο link: http://bit.ly/1kxKd8d

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε στο τηγάνι το μπέικον να βγάλει τα λάδια του. Σε αυτό το λάδι (αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμα) βάζουμε τις πατάτες μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε ξανά το μπέικον και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, βάζουμε την κρέμα γάλακτος και στο τέλος το τυρί. Περιμένουμε να ομογενοποιηθεί το σουφλέ μας.

Καλή σας απόλαυση!

 

Tags: , , , ,