«Η προώθηση της θετικής συμπεριφοράς του παιδιού στο σπίτι και στο σχολείο».

Mediterranean College

Ανοιχτό Σεμινάριο με θέμα

«Η προώθηση της θετικής συμπεριφοράς του παιδιού στο σπίτι και στο σχολείο».

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 (από τις 18.00-20.00)

Αλυσίδα Πολιτισμού Ιανός, Σταδίου 24, Αθήνα

medi._seminar

Η Σχολή Παιδαγωγικών του Mediterranean College σε συνεργασία με τον ΙΑΝΟ διοργανώνουν την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 από τις 18.00-20.00, στις εγκαταστάσεις της Αλυσίδας Πολιτισμού ( Σταδίου 24, Αθήνα) ανοιχτό σεμινάριο με θέμα «Η προώθηση της θετικής συμπεριφοράς του παιδιού στο σπίτι και στο σχολείο».

Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι η Κα Παρασκευή Λυδάκη, Ψυχολόγος-Υπεύθυνη του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών “Παιδολαλιά” και η Κα Δέσποινα Πασχάλη, Ψυχολόγος – Παιδαγωγός.

Στο σεμινάριο η Κα Λυδάκη θα εξετάσει τον τρόπο αντιμετώπισης δύσκολων συμπεριφορών των παιδιών στο σπίτι από την πλευρά των γονέων, ενώ η Κα Πασχάλη -μέσα από πραγματικά περιστατικά- θα επικεντρωθεί στο ίδιο θέμα, αλλά από την σκοπιά των παιδαγωγών και των εκπαιδευτικών στο σχολείο.

Η Σχολή Παιδαγωγικών του Mediterranean College ιδρύθηκε το 2007 και παρέχει στους φοιτητές στέρεες ακαδημαϊκές βάσεις και πρακτικές δεξιότητες, απαραίτητες για την επιστημονική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Δέσμευση του τμήματος είναι η άριστη ποιότητα διδασκαλίας και παρεχόμενων υπηρεσιών, με έμφαση στην προσωπική ανάπτυξη των φοιτητών της και στην απασχολησιμότητα των αποφοίτων της.

Είσοδος Ελεύθερη.

Να σημειωθεί ότι:

  •  Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για την κράτηση θέσεων. Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

  • θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Mediterranean College

Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα

Τηλ: 210 8899600 & info@medcollege.edu.gr

 

Tags: , , , , , , , ,