Βάλε στο ραδιόφωνο τραγούδια που γουστάρεις

Το ραδιόφωνο πολλές φορές αποτελεί την ασφαλέστερη και ιδανικότερη επιλογή για να “ξεφύγει” το μυαλό.. Αν είσαι βέβαια λάτρης. Εγώ είμαι φανατική! Αν δε σου αρέσει πολύ.. σε προτρέπω να κάνεις μια δοκιμή! Έτσι δε λένε άλλωστε; Μια δοκιμή και θα καταλάβεις..

psomadeli

Αυτό το διάστημα,μιάς και είναι η περίοδος εξεταστικής όλο και θα είμαστε περισσότερο σπίτι για να διαβάσουμε. Εκμεταλεύσου σωστά τις ώρες,διάβασε οργανωτικά καί όλα θα πάνε καλά. ! Προπάντων μην ανχώνεσαι. Η πείρα με έχει διδάξει ότι το στρές φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Κάτσε σπίτι,φτιάξε καφέ(πώς μπορεί να γίνει άλλωστε;) και βάλε μουσική. Στό τέρμα παρακαλώ.Τραγούδια που αγαπάς! Που γουστάρεις ρε παιδί μου! Χόρεψε όσο πιο πολύ μπορείς. Πάρε δύναμη από τη μουσική.. ή από εκείνο ξέρεις.. το λατρεμένο κομμάτι που σε κάνει να “πετάς” να “χάνεσαι ” .. κάθε φορά που το ακούς. Είναι που σου θυμίζει..πολλά βλέπεις. Τραγούδησε το μέχρι να κουραστείς τόσο, ώστε να μην αντέχεις άλλο. Αυτό δεν είναι και η μουσική; Μιά λύτρωση για τον καθένα μας. Συνοδοιπόρος και διέξοδος μαζί,όταν έχουμε τις μαύρες μας.

Καί αφού πάρεις τη δύναμη που χρειάζεσαι και είσαι γεμάτος ενέργεια(με τόσο τραγούδι κιόλας) δε πάς να διάβάσεις εκείνα τα παιδαγωγικά πού έχεις αφήσει; Κρίμα δεν είναι να τα χρωστάς; Αφού είναι ενδιαφέρον μάθημα.

Αφιέρωσε τον χρόνο που πρέπει χωρίς πανικό. Και πήγαινε να δώσεις με ηρεμία και κυρίως να έχεις μέσα σου μια αίσθηση ότι θα τα καταφέρεις να πετύχεις! Θα δείς ότι θα βοηθήσει! Good luck λοιπόν !

Δέ ξέρω για έσας..αλλά το παράδειγμα των παιδαγωγικών διόλου τυχαίο δεν ήταν. Αν έχετε παιδαγωγικά να διαβάσετε με καταλαβαίνετε. Καλά αποτελέσματα να έχουμε.

Βέβαια,καί παιδαγωγικά να μην έχεις σίγουρα το διάστημα της εξεταστικής το βιώνουμε όλοι,λίγο πολύ πανομοιότυπα.. Ο καθένας έχει τα δικά του μαθήματα που καλείται να φέρει είς πέρας. Με διάβασμα καί μελέτη μέχρι τα ξημερώματα. Don’t worry . Εξεταστική είναι καί θα περάσει! Καί μετά θα έρθουν τα καλύτερα ! Πρός στιγμήν πάω να διαβάσω παιδαγωγικά.

Tags: , , , , , , , ,