Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών-MBA

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών-MBA συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια πρωτοποριακής εκπαίδευσης στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων. Το Π.Μ.Σ. αποτελεί ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, το οποίο είναι το πιο καταξιωμένο και αναγνωρισμένο MBA πρόγραμμα στην Ελλάδα και οι πτυχιούχοι του έχουν ιδιαίτερα υψηλό βαθμό απορροφητικότητας από μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις.

diatmimatiko_mba

Αποστολή του Προγράμματος είναι να εκπαιδεύσουμε του αυριανούς ηγέτες οι οποίοι θα δρουν ως συντελεστές αλλαγής και καινοτομίας, θα συνεισφέρουν στη διαμόρφωση του κόσμου των επιχειρήσεων στο μέλλον και ταυτόχρονα θα διαμορφώνουν νέα γνώση και πρακτική στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των σπουδών αλλά και προσφοράς στους φοιτητές του, το ΜΒΑ έχει αναπτύξει διεθνείς συνεργασίες ενώ έχει θεσμοθετήσει ένα μεγάλο πρόγραμμα υποτροφιών. Συγκεκριμένα:

1. Το ΜΒΑ με την ευγενική χορηγία του Διεθνούς Ομίλου Επιχειρήσεων LIBRA Group S.A. υλοποιεί ένα πενταετές πρόγραμμα υποτροφιών συνολικού ύψους 250.000 ευρώ, με την επωνυμία LIBRA GROUP FELLOWSHIP PROGRAMME.

2. Παροχή χορηγιών για την εκπόνηση διπλωματικών εργασιών από σημαντικό αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων (ΤΙΤΑΝ, ΜΙΝΕΡΒΑ, Helic, S & B κ.α.).

3. Διεθνή συνεργασία με κορυφαία Προγράμματα MBA της Ευρώπης και των Η.Π.Α. όπως:

 • Copenhagen Business School,

 • A.B. Freeman School of Business, Tulane University

 • Columbia Business School

 • ESC Rennes School of Business

Το ΜΒΑ προσφέρει δύο Προγράμματα, το πλήρους και το μερικής φοίτησης.

Γιατί να επιλέξετε το ΜΒΑ;

 • Γιατί είναι το πρώτο Πρόγραμμα MBA στην Ελλάδα με συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση από το 1985 στην εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στελεχών στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

 • Γιατί εδώ διδάσκει το εμπειρότερο διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό από διακεκριμένα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, με πλούσιο δημοσιευμένο επιστημονικό έργο στα εγκυρότερα διεθνή περιοδικά και σημαντική διεθνή επαγγελματική εμπειρία.

 • Γιατί στο MBA αναπτύσσουμε την επόμενη γενιά των ηγετών της ελληνικής επιχείρησης και διεθνούς επιχειρηματικότητας.

 • Γιατί το ΜΒΑ προσφέρει πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό κορυφαίων ελληνικών και διεθνών επιχειρήσεων.

 • Γιατί θα σπουδάσετε σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια στις επιστήμες των οικονομικών και της οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων στην Ευρώπη το οποίο έχει αναγνωρισθεί για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών καθώς της ερευνητικής δραστηριότητας.

 • Γιατί το ΜΒΑ προσφέρει ένα δυναμικό, πολυδιάστατο, σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών.

 • Γιατί θα έχετε τη δυνατότητα να μοιρασθείτε την κουλτούρα που έχει αναπτύξει το πρόγραμμα που βοηθά τους φοιτητές να νοιώθουν μέρος της ομάδας του ΜΒΑ μαζί με το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό.

 • Γιατί το MBA έχει άρτια υποδομή και κίνητρα για συνεργασία με επιχειρήσεις σε συγκεκριμένα ερευνητικά προγράμματα.

 • Γιατί μέσω των εξαιρετικών δεσμών που το ΜΒΑ έχει δημιουργήσει και διατηρεί με τις σημαντικότερες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις θα έχετε προνομιακή πρόσβαση στα στελέχη και επιχειρήσεις οι οποίοι διαμορφώνουν το παρόν και το μέλλον της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη.

 • Γιατί δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων καθώς και απόκτησης ευρύτερης κουλτούρας της επιστήμης διοίκησης επιχειρήσεων μέσα από τις συνεργασίες με αντίστοιχα προγράμματα ΜΒΑ Αμερικανικών και Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων. Επισκέπτες Καθηγητές από τα καλύτερα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα Πανεπιστήμια.

 • Γιατί σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις δίνεται η δυνατότητα χορηγιών για την εκπόνηση μεταπτυχιακών διπλωματικών εργασιών σε εξειδικευμένα προβλήματα στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, στη Χρηματοοικονομική και το Μάρκετινγκ. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ευελπίδων 47 & Λευκάδος 33, 6ος όροφος, Γραφείο 600
Τηλέφωνο: 210 8203615-616
Ε-mail:mbafull@aueb.grκαι mbapart@aueb.gr
Url: http://www.mba.aueb.gr/καιhttp://mba-parttime.aueb.gr/

Tags: , , , , , , , ,