Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής “Συνομιλίες σε Μη+”

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής “Συνομιλίες σε Μη+” της Ιωάννας Λιούτσια ( Εκδόσεις Ars Poetica) και poetry slam στα πλαίσια του 4ου Φεστιβάλ Open September, στον Πολυχώρο VAULT Theatre Plus. Για τη συλλογή και την ποιήτρια, θα μιλήσει η διδάκτορας Θεατρολογίας, Κατερίνα Διακουμοπούλου.

H εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 28/9 στις 19.00 στον Πολυχώρο VAULT Theatre Plus

lioutsiaa

Οι “Συνομιλίες σε Μη+” είναι μια ποιητική συλλογή που ο έρωτας την διατρέχει από άκρη σ’ άκρη. Η ποιητική συλλογή αποτελείται από τρία μέρη: Διαπεραστικό Σκότος, Συνομιλίες σε Μη+ και Δεκατρία γράμματα του πάθους.
Ο έρωτας που ξεκινάει από το διαπεραστικό σκοτάδι συνεχίζει συνομιλώντας μεταξύ αρνήσεων και απαντήσεων που δίνονται σιωπηλά και με με τρόπο αινιγματικό πολλές φορές για να καταλήξει στα γράμματα του πάθους, όπου ο έρωτας εκφράζεται άμεσα αλλά και με τραγικότητα πολλές φορές.
Ο Ερωτικός λόγος -με νεανική φρεσκάδα που συνοδεύεται από το δραματικό αναπόφευκτο της πραγματικότητας και με την έκφραση του πάθους που ποτέ δεν λυτρώνει- μετουσιώνεται σε στίχους που δονεί τις πιο ευαίσθητες χορδές μας.
Τα ερωτικά ποιήματα της Ιωάννας Λιούτσια συνοδεύονται από 7 σχέδια της Ελληνίδας εικαστικού Elma-Payo (Ελένη-Μαρία Παπαγιωτοπούλου) που μπλέκονται με έναν περίεργο και αξιοσημείωτο τρόπο με τον ερωτικό λόγο, χαρίζοντάς μας μια πληρέστερη απόλαυση του έρωτα και της τραγικότητάς του.

Γενική είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ (ανά ημέρα) : 3 ευρώ (με μπύρα, κρασί, αναψυκτικό, χυμό ή καφέ)

Tags: , , , , , ,