Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Παιδείας

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας υπέβαλε με επιστολή του στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο Κώστας Κουκοδήμος, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

koydodimos

Στην επιστολή του ο κ. Κουκοδήμος ευχαριστεί τον πρωθυπουργό «για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου με την εξαιρετικά τιμητική πρότασή σας να αναλάβω τα καθήκοντα του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων» και σημειώνει ότι« προσωπικοί και μόνον λόγοι με υποχρεώνουν σήμερα να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Παράλληλα δηλώνει ότι στηρίζει ως βουλευτής της ΝΔ το κυβερνητικό έργο και προσωπικά τον ίδιο τον πρωθυπουργό «στην τεράστια προσπάθεια για την ανάταξη της χώρας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουκοδήμος είχε αναλάβει τα καθήκοντα του υφυπουργού Παιδείας στον τελευταίο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, τον Ιούνιο του 2014.

Την παραίτηση του κ. Κουκοδήμου σχολίασε σε ανάρτησή του στο facebook ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος: «O Kώστας Κουκοδήμος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Χάνω έναν πολύτιμο πολιτικό ειδικά στα θέματα σχολικού αθλητισμού. Όταν ορκιστήκαμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του είπε: “Να προσέξεις τον σχολικό αθλητισμό”. Ελπίζω στη βοήθεια του Κώστα από τη θέση του στη Βουλή των Ελλήνων».

Πηγή: ethnos.gr

Tags: , , , , ,