Οι “Scream Queens” σύντομα κοντά μας…

Η συνεργασία του Ryan Murphy με την πολυτάλαντη πρωταγωνίστρια του Glee, Lea Michele, φαίνεται πως δεν λαμβάνει τέλος μετά το πέρας του 6ου  κύκλου της αγαπημένης σειράς.

michele

Αναμένεται λοιπόν μια νέα παραγωγή του Ryan, με τίτλο  Scream Queens και ένα πολύ όμορφο cast. Εκτός από την Lea Michele, το περίφημο αυτό cast, φαίνεται να συναποτελούν οι  Joe Manganiello (TrueBlood, How I met your mother, OneTreeHill), Abigail Breslin (Little Miss Sunshine, Η Αδερφή μου και Εγώ), Keke Palmer (Akeelah and the Bee),  αλλά και η αγαπημένη του κοινού, Ariana Grande (Victorious, Sam and Cat).

ToScreamQueens αναμένεται ως μια ενδιαφέρουσα σειρά τρόμου, με στοιχεία μαύρης κωμωδίας. Η παραγωγή του πρόκειται να ξεκινήσει την Άνοιξη, ενώ ολοκληρωμένο θα είναι στην διάθεση μας, το Φθινόπωρο του 2015. Η σειρά, θα έχει διάρκεια δεκαπέντε (15) επεισοδίων για αρχή. Το όλο storyδιαδραματίζεται σε ένα campus, όπου αναπάντεχα, οι κατασκηνωτές, έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά ανεξήγητων δολοφονιών. Σιγά σιγά βέβαια, και όσο προχωράμε στα επεισόδια – αλλά και στις επόμενες seasons– του κουβάρι θα αρχίσει να ξετυλίγεται και θα έχουμε πολλές αλλαγές, εκπλήξεις και ανατροπές. Παρόλα αυτά, οι όλες λεπτομέρειες του σεναρίου, είναι ακόμα καλά κρυμμένες.

Οι Lea Michele, Joe Manganiello, Abigail Breslin και Keke Palmer, από ότι φημολογείται, κατέχουν πρωταγωνιστικούς – μόνιμους – ρόλους, ενώ η Grande θα είναι guest star με έναν «επαναλαμβανόμενο» ρόλο.

Το Scream Queens αποτελεί τον πρώτο επίσημο ρόλο της Rachel Berry(η Lea Michele στο Glee), μετά την ολοκλήρωση της 6ης και τελευταίας season αυτού. Ένας μεγάλος κύκλος για αυτήν κλείνει, αλλά οι πόρτες της “showbiz” παρέμειναν ορθάνοιχτες για την 28η Lea.

Οι πρώτοι όμως που είχαν ανακοινωθεί από το castτων “ScreamQueens”, δεν είναι οι παραπάνω, αλλά η αξιολάτρευτη EmmaRoberts (AmericanHorrorStory) και η «ειδική» JamieLeeCurtis (NCIS).

Η σειρά είναι απότοκο της συνεργασίας των Ryan MurphyBrad Falchuk, οι οποίοι όχι μόνο δεν επαναπαύονται αλλά αρπάζουν κάθε – καλή – ευκαιρία που τους παρουσιάζεται.  Έτσι, οι «γονείς» του Gleeκαι του AmericanHorrorStory, Murphyκαι Falchuk, άδραξαν την ευκαιρία και με την βοήθεια των IanBrennanκαιDanteDiLoretoστην παραγωγή, κάνουν το επόμενο βήμα, το “ScreamQueens”.

Εμείς λοιπόν, με τη σειρά μας, το μόνο που μας απομένει να κάνουμε είναι να περιμένουμε για αρχή τις επίσημες ανακοινώσεις και στην πορεία το ολοκληρωμένο “Scream Queens”, το οποίο φαίνεται να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Tags: , , ,