Ξεκίνησε το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 στο Instituto Cervantes

Ξεκίνησε το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 στο InstitutoCervantes

Είτε σκέφτεσαι να συνεχίσεις τις σπουδές σου μαζί μας, είτε είσαι νέος μαθητής, μπορείς να κάνεις τώρα την εγγραφή σου στα ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ. Προσφέρουμε ποικιλία μαθημάτων, τόσο σε επίπεδα όπως και σε ύλη, που διδάσκονται από καθηγητές με μητρική γλώσσα τα ισπανικά και έχουν διάρκεια, δύο, τριών και τεσσάρων μηνών.

Αν δεν έχεις κάνει ποτέ μαθήματα ισπανικών και δεν έχεις προηγούμενες γνώσεις, τότε το επίπεδο σου είναι το Α1.1. Αν, αντιθέτως, έχεις γνώσεις αλλά δεν έχεις φοιτήσει σε εμάς, τότε σου προτείνουμε να κάνεις ένα κατατακτήριο τεστ.

Εκτός από τα γενικά τμήματα για ενήλικες, υπάρχουν ειδικά μαθήματα και εργαστήρια πολιτισμού όπου τα μαθήματα εστιάζουν σε συγκεκριμένες πτυχές της γλώσσας , όπως π.χ. συζήτηση, λογοτεχνία, λεξιλόγιο, γραμματική, κλπ.

cervantes2

Απόκτησε το δίπλωμά σου στα ισπανικά (DELE)

Μέχρι τις 14 Οκτωβρίου μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στις εξετάσεις για τα διπλώματα Ισπανικής ως Ξένης Γλώσσας (DELE) της εξεταστικής Νοεμβρίου 2015. Τα διπλώματα DELE τυχαίνουν παγκόσμιας αναγνώρισης και σου ανοίγουν τις πόρτες στην επαγγελματική εξέλιξη και τον εκπαιδευτικό χώρο, τόσο στην Ισπανία όσο και στις άλλες χώρες όπου διεξάγονται οι εξετάσεις.

Το InstitutoCervantesπροσφέρει μαθήματα προετοιμασίας για όλα τα επίπεδα με παρουσία ή εξ αποστάσεως.

Στην Ελλάδα οι εξετάσεις γίνονται σε διάφορες πόλεις . Μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα μας στο διαδίκτυο:http://atenas.cervantes.es/gr/diplomas_spanish/centres.htm

Μάθε ισπανικά μέσω διαδικτύου (AulaVirtualdeEspañol – AVE)

Το Ινστιτούτο Θερβάντες σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις ισπανικά με τρόπο ευέλικτο, στους δικούς σου ρυθμούς: όπου, όπως και όποτε θέλεις με την εφαρμογή εκμάθησης μέσω διαδικτύου (AVE). Ο μαθητής, χωρίς υποχρέωση να συμμετέχει στο μάθημα, και μέσω της εφαρμογής και των εργαλείων επικοινωνίας ( blogsforoswikis και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο), συμμετέχει ενεργά, συνεργάζεται με τους συμμαθητές του, υπό την επίβλεψη και υποστήριξη του επιβλέποντα καθηγητή.

Αν θέλεις να γνωρίσεις αυτό το περιβάλλον , επισκέψου τη σελίδα:

http://atenas.cervantes.es/es/cursos_espanol/estudiantes_espanol/informacion_aula_virtual_espanol.htm

 Επίσης, μπορείς να επισκεφτείς τη βιβλιοθήκη μας και να παρακολουθείς τις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Το Ινστιτούτο Θερβάντες βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 23.

Τηλ. 2103634117

http://atenas.cervantes.es

cenate@cervantes.es

 

Tags: , , , , , , , , ,