Ξεκίνα την ακαδημαϊκή χρονιά 2014-2015 στο Ινστιτούτο Θερβάντες

Είτε σκέφτεσαι να συνεχίσεις τις σπουδές σου μαζί μας, είτε είσαι νέος μαθητής, μπορείς να κάνεις τώρα την εγγραφή σου στα τμήματα γλώσσας. Προσφέρουμε ποικιλία μαθημάτων, τόσο σε επίπεδα όπως και σε ύλη, που διδάσκονται από καθηγητές με μητρική γλώσσα τα ισπανικά και έχουν διάρκεια, δύο, τριών και τεσσάρων μηνών.

cervantes2

Αν δεν έχεις κάνει ποτέ μαθήματα ισπανικών και δεν έχεις προηγούμενες γνώσεις, τότε το επίπεδο σου είναι το Α1.1. Αν, αντιθέτως, έχεις γνώσεις αλλά δεν έχεις φοιτήσει σε εμάς, τότε σου προτείνουμε να κάνεις ένα κατατακτήριο τεστ.

Εκτός από τα γενικά τμήματα για ενήλικες, υπάρχουν και ειδικά εργαστήρια πολιτισμού όπου τα μαθήματα εστιάζουν σε συγκεκριμένες πτυχές της γλώσσας , όπως π.χ. συζήτηση, λογοτεχνία, λεξιλόγιο, γραμματική, κλπ.

Απόκτησε το δίπλωμά σου στα ισπανικά (DELE)

Οι εγγραφές για τα διπλώματα της ισπανικής ως ξένη γλώσσα (DELE) γίνονται έως 17 Οκτωβρίου για την εξεταστική του Νοεμβρίου 2014. Τα διπλώματα DELE τυχαίνουν παγκόσμιας αναγνώρισης και σου ανοίγουν τις πόρτες στην επαγγελματική εξέλιξη και τον εκπαιδευτικό χώρο, τόσο στην Ισπανία όσο και στις άλλες χώρες όπου διεξάγονται οι εξετάσεις.

Στην Ελλάδα οι εξετάσεις γίνονται σε διάφορες πόλεις . Μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα μας στο διαδίκτυο: http://atenas.cervantes.es/gr/diplomas_spanish/centres.htm

Το Ινστιτούτο Θερβάντες προσφέρει μαθήματα προετοιμασίας για όλα τα επίπεδα.

Μάθε ισπανικά μέσω διαδικτύου ( AVE)

cervantes1

 

Το Ινστιτούτο Θερβάντες σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις ισπανικά με τρόπο ευέλικτο, στους δικούς σου ρυθμούς: όπου, όπως και όποτε θέλεις με την εφαρμογή εκμάθησης μέσω διαδικτύου (AVE). Ο μαθητής, χωρίς υποχρέωση να συμμετέχει στο μάθημα, και μέσω της εφαρμογής και των εργαλείων επικοινωνίας ( blogs, foros, wikis και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο), συμμετέχει ενεργά, συνεργάζεται με τους συμμαθητές του, υπό την επίβλεψη και υποστήριξη του επιβλέποντα καθηγητή.

Αν θέλεις να γνωρίσεις αυτό το περιβάλλον , επισκέψου τη σελίδα:

http://atenas.cervantes.es/es/cursos_espanol/estudiantes_espanol/informacion_aula_virtual_espanol.htm

Επίσης, μπορείς να επισκεφτείς τη βιβλιοθήκη μας και να παρακολουθείς τις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Το Ινστιτούτο Θερβάντες βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 23.

Τηλ. 2103634117

http://atenas.cervantes.es

cenate@cervantes.es

Tags: , , , , , , , , ,