Νύχτες πρεμιέρας

Εβδομάδα με πολλές πρεμιέρες αυτή που διανύουμε και αναμένουμε να δούμε τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες. Πέντε συνολικά σχήματα πραγματοποιούν την έναρξή τους και είμαστε σίγουροι ότι πλέον δίνεται η δυνατότητα επιλογής διασκέδασης για όλα τα γούστα!

nixtes_premieras

Η πρώτη κατά σειρά έναρξη γίνεται στο Club 22 την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συναντάμε τον Πάνο Κιάμο, που κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος και αυτή τη χρονιά η πρεμιέρα του συμπίπτει με τον ερχομό του νέου του δίσκου που αναμένεται το επόμενο διάστημα. Μαζί του θα βρίσκεται η πανέμορφη Αγγελική Ηλιάδη, που βρίσκεται στο καλύτερο στάδιο της καριέρας της και το νεανικό συγκρότημα Kings με τις συνεχείς επιτυχίες.

Η επόμενη μέρα και συγκεκριμένα η Παρασκευή είναι ημέρα πρεμιέρας. Teatro Music Hall, Αυτοκίνηση, Acro Club και Apotheke πραγματοποιούν ταυτόχρονα τις ενάρξεις των σχημάτων τους, φιλοξενώντας μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής και αναμένεται να γίνει το αδιαχώρητο!

Στο Teatro δίνουν ραντεβού η λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός που μόλις πρόλαβε να τελειώσει τη στρατιωτική του θητεία και η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα. Η Πάολα, οικοδέσποινα τα τελευταία χρόνια στο Teatro, το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα και υπόσχεται τις καλύτερες νύχτες διασκέδασης που μπορεί να προσφέρει.

Η μεγάλη έκπληξη έγινε φέτος στην Αυτοκίνηση που ο Στέλιος Ρόκκος αποφάσισε να οργανώσει ένα μοναδικό πρόγραμμα διασκέδασης για τον κόσμο που θα κατακλύζει κάθε βράδυ το μαγαζί. Η πρεμιέρα του την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, σηματοδοτεί την επαναφορά του ονόματος Αυτοκίνηση στον πλέον ιστορικό χώρο. Στο πλευρό του θα είναι ο Στέφανος από το ροκ συγκρότημα My Excuseκαι η Κατερίνα Λιόλιου που την προηγούμενη χρονιά τραγουδούσε στο Acro Club. Για το χειμώνα 2015-2016 το ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΡΟΚΚΟΣ θα είναι ο νικητής της διασκέδασης.

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε. Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο τραγουδιστής των επιτυχιών, ο στιχουργός και μουσικός ταυτόχρονα που έχει γράψει τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τραγουδιστών τα τελευταία χρόνια θα εμφανίζεται από αυτή την Παρασκευή στο Acro Club. Το σχήμα θα συμπληρώνεται από τη μεγάλη έκπληξη την Ευρυδίκη, που επιστρέφει σε μεγάλο κέντρο έπειτα από χρόνια και την εκρηκτική Τάμτα που είναι μαζί του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά! Ο Γιώργος Σαμπάνης μαζί με την Τάμτα, το καλοκαίρι πραγματοποίησε περιορισμένες εμφανίσεις στο Cabaret στη Μύκονο, όπου έγινε πανικός και ο κόσμος γνώρισε από κοντά τι θα πει να διασκεδάζεις στο Σαμπάνη.

Τελευταίο μαγαζί που κάνει την πρεμιέρα του αυτή την εβδομάδα είναι το Apotheke Live Clubbing. Στο γνωστό χώρο που στεγάστηκε για χρόνια το Wild Rose στην οδό Πανεπιστημίου, θα βρίσκεται ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Ηλίας Βρεττός που από την προηγούμενη χρονιά καθιέρωσε τη διασκέδαση με τραγουδιστές σε club, δίνοντας φρεσκάδα και διάθεση στο νέο τρόπο διασκέδασης που κερδίζει συνεχώς τον κόσμο! Μαζί του θα βρίσκονται οι Otherview, που ταιριάζουν απόλυτα με τον Ηλία Βρεττό και με τη live clubbing διάθεση που θα επικρατήσει!

ΤΟ APOTHEKE ΒΡΕΤΤΟΣ θα είναι για το χειμώνα το συνώνυμο της διασκέδασης!

Λίγες μέρες έμειναν για να γίνει η έναρξη στα σχήματα για το χειμώνα 2015-2016 και να αποκαλυφθούν οι εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι καλλιτέχνες με τις ομάδες τους! Μείνετε συντονισμένοι για να ενημερωθείτε με τα video από τις πρεμιέρες τους και με φωτογραφικό υλικό!

Tags: , , , , , , , , , , ,