Δαγλαρτζής- Κατσουλόπουλος Θεόδωρος (Άκης)- Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος Περιστερίου με τον συνδυασμό:”Με την κοινωνία μπροστά”

akis dimotikes

Νέες ιδέες

Νέες ιδέες, νέοι άνθρωποι, νέα τάξη πραγμάτων…..όλοι ακούμε συνεχώς αυτές τις λέξεις και αναρωτιέμαι μα και εγώ είμαι ένας νέος με ιδέες, αλλαγές, προτάσεις και στόχους.
Παρ’ όλα αυτά ζώντας στην εποχή που εκτός του ότι όλα εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς και όλοι προσπαθούν να επιβιώσουν, καλούμαι λοιπόν και εγώ ως νέος να δώσω με τη σειρά μου την ώθηση στο αύριο …..στο αύριο που ελπίζουμε να είναι καλύτερο, ομορφότερο, δημιουργικότερο και γεμάτο από τα όνειρά μας, τις ελπίδες μας, τις φωνές μας, τα γέλια μας, τις ανάσες μας.

Η πόλη μας είναι από τις πιο όμορφες, χάρη σε έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του με αυτή…..είναι ο ίδιος που έφερε την «άνοιξη» στο Περιστέρι και ας ήταν χειμώνας, ο Ανδρέας Παχατουρίδης. Μαζί του μπορώ να ακολουθήσω τους δρόμους της τοπικής αυτοδιοίκησης για να βάλω και εγώ με τη σειρά μου μια μικρή πινελιά σε αυτόν τον Περιστεριώτικο πίνακα που είμαι σίγουρος ότι θα γιγαντώσει και θα καλύψει από τη μια άκρη έως την άλλη την πόλη μας.

Πέρα, λοιπόν, από τους γευστικούς δρόμους που επέλεξα να ακολουθήσω εδώ, μέσα από το μεζεδοπωλείο «Ο Βασιλικός», θεωρώ ότι και οι «άλλοι» δρόμοι θα μου δώσουν τη δυνατότητα να συμβάλλω σε αυτό που όλοι, και περισσότερο εμείς οι νέοι, αναζητούμε …… ένα δημιουργικό και βιώσιμο μέλλον.

Σε αυτή μου την προσπάθεια θα ήθελα να είμαστε μαζί….γιατί ναι το πιστεύω……ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ «παρών» ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!!!!!!!!

Δαγλαρτζής- Κατσουλόπουλος Θεόδωρος (Άκης)

Tags: , , , , , ,