Μιχάλης Μπάης, Υποψήφιος Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ”

mpaisΒιογραφικό

Γεννήθηκα το 1982, μεγάλωσα και κατοικώ στους Αμπελόκηπους .Έχω καταγωγή από τα Ιωάννινα και την Πύλο Μεσσηνίας. Αποφοίτησα από το Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο της Βαρβακείου Σχολής και είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του ΤΕΙ Λαμίας .Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στον Στρατό Ξηράς (Πεζικό) στην Αλεξανδρούπολη.

Αφού εργάστηκα ως σύμβουλος επιχειρήσεων και ασφαλιστικός σύμβουλος, το 2013 δημιούργησα την «baisconsulting» , ένα «χρηματοοικονομικό και επιχειρηματικό κέντρο», το οποίο δραστηριοποιείται, διαμεσολαβητικά, σε οικονομικές και χρηματικές δραστηριότητες, σε αγοροπωλησίες και διαχείριση ακινήτων, στην ενέργεια και ευρύτερα σε συμβουλευτικές και οργανωτικές υπηρεσίες επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου ασχολήθηκα με τον φοιτητικό συνδικαλισμό και διετέλεσα μέλος του ΔΣ του συλλόγου φοιτητών ΤΕΙ Λαμίας, καθώς και εκπρόσωπος των φοιτητών στα όργανα συνδιοίκησης του Ιδρύματος. Σε αυτές τις εκλογές συμμετέχω για πρώτη φορά ως Υποψήφιος Σύμβουλος της 7ης Δημοτικής Κοινοτήτας (Αμπελόκηποι, Γκύζη, Πολύγωνο, Γουδή, Ελληνορώσων) του Δήμου Αθηναίων.

Όραμα

Η απόφαση μου να συμμετάσχω στις εκλογές για την Αθήνα, την πόλη που γεννήθηκα και ζω, πηγάζει από την βαθιά πίστη μου στην δυναμική που μπορεί να αναπτύξει αυτός ο Δήμος. Παρά τη διαρκή υποβάθμιση της Αθήνας, η οποία είναι εμφανής στον κάθε ένα, ειδικά τα τελευταία χρόνια, αποφάσισα να μείνω εδώ, να δώσω τη μάχη για ένα καλύτερο μέλλον.

Διεκδικώ το αυτονόητο, μια Αθήνα καθαρότερη, με περισσότερο πράσινο, έναν Δήμο που θα μπορέσει να στεγάσει τα όνειρα μας. Όραμα μου είναι οι κάτοικοι της Αθήνας να γίνουν ξανά περήφανοι για τον τόπο τους. Όραμα μου είναι να δω τον τόπο που επέλεξα να ζήσω και να εργαστώ, να αποτελεί μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Το όραμα αυτό δεν είναι αποκλειστικά δικό μου, το μοιράζομαι με χιλιάδες δημότες που ζουν σε κάθε γειτονιά της Αθήνας.Ωστόσο τα όνειρα δεν γίνονται από μόνα τους πραγματικότητα. Το μέλλον βρίσκεται στα χέρια μας, εμείς θα καθορίσουμε την πορεία της Αθήνας, τη θέση που αυτή θα έχει αύριο.

Αποφάσισα να μην μείνω αδρανής, επέλεξα να μπω και εγώ στη μάχη της Αθήνας, ενώνοντας τις δυνάμεις μου με αυτές του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Η παθητική διαχείριση, η «μιζέρια» και η έλλειψη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για τον Δήμο, χαρακτηριστικά της παρούσας διοίκησης, δεν με εκφράζουν. Η Αθήνα αξίζει το καλύτερο. Η Αθήνα Μπορεί να τα καταφέρει αν όλοι μαζί εργαστούμε για αυτήν.

Αθήνα Μπορείς…

Μιχάλης Μπάης Υποψήφιος Σύμβουλος 7ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθηναίων 

Με τον συνδυασμό ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ του Άρη Σπηλιωτόπουλου  

6977501664

www.michalisbais.gr

facebook.com/bais.michalis

Tags: , ,