Μια νέα ιστοσελίδα για εκδρομές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

pic2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μια νέα ιστοσελίδα με εξαιρετικές προσφορές και πολύ χαμηλές τιμές για εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό ήρθε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Μια νέα αξιόλογη προσπάθεια, που συγκαταλέγεται στις StartUp Ελληνικές επιχειρήσεις, φαίνεται να έχει βρει την καινοτομία για την προσέλκυση των πελατών της.
Το “www.iliketrips.com” είναι μια ιστοσελίδα που παρουσιάζει στους επισκέπτες της όλα τα διαθέσιμα πακέτα διακοπών εσωτερικού και εξωτερικού, με μοναδικές προσφορές για όλους. Επιπλέον σε συνεργασία με τουριστικά γραφεία, μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας το πακέτο διακοπών που σας ενδιαφέρει.
Ακόμα προσφέρει ένα πλήρη κατάλογο καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες και να λάβετε τις καλύτερες τιμές για την περίοδο που θα επιλέξετε για τις διακοπές σας.

Τα πλεονεκτήματά του:
Περιγράφοντας τα πλεονεκτήματά της ιστοσελίδας iliketrips.com ο κ.Βερύκιος αναφέρει τα εξής:
1) Άμεση πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα ταξιδιωτικά πακέτα εσωτερικού και εξωτερικού με μοναδικές προσφορές και για όλες τις περιόδους (Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι, φθινώπορο, χειμώνας, μεμονομένα και ομαδικά).
2) Επικοινωνία απευθείας με τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων, ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες χρεώσεις των μηχανών αναζήτησης.
3) Δωρεάν καταχώρηση των καταλυμάτων μια για πάντα.
Το iliketrips έχει καταφέρει να προσελκύσει χιλιάδες χρήστες χωρίς έξοδα για διαφημίσεις. «Ο ρυθμός ανάπτυξης είναι εντυπωσιακός και ευελπιστούμε ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2016 θα βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις των επιλογών για την επιλογή του κατάλληλου πακέτου διακοπών όλων των ηλικιών» καταλήγει ο κ.Βερύκιος.

 

 

Tags: , , , , , , , ,