Έρχεται iPad με μεγαλύτερη οθόνη μέσα στο 2015

Εκτός από το μεγαλύτερο iPhone των 4,7” που θεωρείται βέβαιο ότι θα ανακοινωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2014, η Apple φέρεται τώρα να ετοιμάζει και ένα μεγαλύτερο iPad. Το iPad διατίθεται στις 7,9 και στις 9,7 ίντσες και η πληροφορία αφορά σε iPad με διαγώνιο 12,9 ίντσες, δηλαδή 3,2 ίντσες μεγαλύτερο (8,12 εκατοστά).

ipad_new

Το δίκτυο Bloomberg μεταδίδει, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές από τους Ασιάτες προμηθευτές της αμερικανικής εταιρείας, πως η Apple θέλει να ξεκινήσει η παραγωγή του iPad 12,9 ιντσών το πρώτο τρίμηνο του 2015. 

Επί ένα χρόνο συζητιέται η μαζική παραγωγή μιας σειράς συσκευών με μεγαλύτερη οθόνη αφής, ιδιαίτερα όταν οι αριθμοί από τις πωλήσεις του tablet της Apple βαίνουν μειούμενοι -το περασμένο τρίμηνο μειώθηκαν κατά 9 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013 (13,3 εκατ. iPad). Εξάλλου, ο ανταγωνισμός από το στρατόπεδο των Android εντείνεται, η Microsoft εποφθαλμιά ένα μερίδιο της μεγάλης πίτας και οι κάτοχοι iPad θα πρέπει να έχουν έναν καλό λόγο να περάσουν από το ένα iPad στο άλλο.

Πηγή: tech.in.gr

Tags: , , , ,