Κ.ΒΗΤΑ, Σάββατο 26 Απριλίου στο STAGE VOLUME 1

Αινιγματικός, πρωτοπόρος, προκλητικός ο Κ. Βήτα θα μας ξεναγήσει στον μουσικό του κόσμο το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 στο  Stage Volume 1 με ένα full ηλεκτρονικό set. Αντλώντας έμπνευση από την κάθε στιγμή ο καλλιτέχνης υπόσχεται ένα αξέχαστο show. “Η πηγή έμπνευσης είναι η ίδια η ζωή, δεν νομίζω ότι στερεύει, το σημαντικό είναι η σχέση του καλλιτέχνη με την πηγή και την ίδια τη ζωή. Είναι ένας αγώνας.  Δεν είναι εύκολο.”

k.vita

Μου αρέσει να αποσυμβολίζω τα πράγματα και τις καταστάσεις και να αναζητώ την καθαρή ουσία τους.

Μου αρέσει να λειτουργώ σαν κηπουρός και εννοώ να ξεχορταριάζω , να φτιάχνω τις συνθήκες για να υπάρχει ένας ωραίος κήπος, να διορθώνω, να καταλαβαίνω τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται ένα δέντρο για να γίνει καλύτερο. Μέσα από αυτές τις παρατηρήσεις κάποιες φορές προκύπτει ένα τραγούδι ή σημειώσεις. Πάντα αυτό έκανα από τότε που θυμάμαι να γράφω.”

(Αποσπάσματα, ο Κ.ΒΗΤΑ σε συνέντευξη στον Βύρωνα Κριτζά και το popaganda)

http://popaganda.gr/kvitakakogoustiaipirchekeiparchipantouinemerostisanthropinisfisis/

Ο κόσμος του Κ.Βήτα ένας μουσικός τοίχος που φαίνεται να μην τελειώνει και κάθε φορά έρχεται να σηματοδοτήσει κάτι μέσα μας, έτσι και αυτήν τη φορά, έρχεται για να μας συναρπάσει και να ξεδιπλώσει την αινιγματική φιλοσοφία του.“Nομίζω ότι είναι σημαντικό να είμαστε σε ετοιμότητα κάθε στιγμή για να αντλούμε το καλύτερο από ότι μας προσφέρεται στη ζωή. Στην περίπτωση των μουσικών και όσων ασχολούνται με την τέχνη, παίζει ρόλο η οπτική γωνία μέσα από την οποία βλέπουμε και περιγράφουμε τη ζωή και τις εμπειρίες της. Δηλαδή η δική μας προσωπική πινελιά ας πούμε, κι έτσι νομίζω γεννιέται και η ποίηση ή η μουσική.”

(συνέντευξη του Κωνσταντίνου στην Ιωάννα Κρανιώτη και το monopoli.gr)

http://www.monopoli.gr/interviews/item/127363-KBhta

Το Σάββατο 26 Απριλίου στο Stage Volume στο Μοναστηράκι 1 ο Κ.ΒΗΤΑ μας προσκαλεί να ζήσουμε όλο αυτό που ποτέ δεν τελειώνει. Μια βραδιά γεμάτη: “Τραγούδια και ορχηστρικά κομμάτια από όλη μου τη δισκογραφία, αλλά και την τελευταία μου δουλειά κυρίως, την “Αντήχηση”. Αυτή τη συναυλία τη βλέπω σαν μια ευκαιρία να ξαναβρεθώ με τους φίλους της μουσικής μου και να δώσω ένα δυνατό σετ ηλεκτρονικής μουσικής, για να το απολαύσουμε όλοι.”

(απόσπασμα από τη συνέντευξη του καλλιτέχνη στον Γιώργο Κουλούβαρη και το naftemporiki.gr)

http://www.naftemporiki.gr/story/798478/konstantinosbitanomizoposautieinaimiaepoxikuoforias

Οι Πόρτες Ανοίγουν: 20:00

Κ.ΒΗΤΑ on stage: 22:30

Το ταμείο του χώρου θα λειτουργεί από τις 19:00

Λαμβάνοντας υπόψη και τους ποδοσφαιρόφιλους φίλους του Κ.ΒΗΤΑ, ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος

ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα προβληθεί το βράδυ της συναυλίας, στο χώρο του Stage Volume 1, μέσω γιγαντοοθόνης.

Stage Volume 1

Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου,

Μοναστηράκι

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος: 10€

Tags: , , ,