Κώστας Ζαχαριάδης – Υποψήφιος στον βόρειο τομέα Αθηνών με την περιφερειακή παράταξη «Δύναμη Ζωής – Ρένα Δούρου»

zachariadisΕμείς είμαστε οι άλλοι…

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, όταν η χώρα βρισκόταν μόλις πέντε μήνες στη μέγγενη του ΔΝΤ και της τρόικα, όσοι μιλήσαμε για τις καταστροφικές επιπτώσεις των μνημονίων και συνδέσαμε την τότε εκλογική μάχη με αυτοδιοικητικούς στόχους, αλλά και με τον πυρήνα της πολιτικής της ύφεσης, της λιτότητας και της εσωτερικής υποτίμησης, σχεδόν λοιδορηθήκαμε. Πέρασαν από τότε τρεισήμισι χρόνια. 

Σε αυτές τις εκλογές, από την μια πλευρά θα βρίσκονται αυτοί που πρωταγωνίστησαν στην διαφθορά, στις μίζες και στα σκάνδαλα. Αυτοί που κουβαλούσαν σε σακούλες το μαύρο πολιτικό χρήμα. Αυτοί που ίδρυσαν offshore εταιρείες που και σήμερα αρνούνται να τις ελέγξουν και να τις φορολογήσουν και έβγαλαν στο εξωτερικό δισεκατομμύρια ευρώ αφορολόγητα. Αυτοί που προκειμένου να βολέψουν την εκλογική τους πελατεία δημιούργησαν και συντήρησαν έναν σπάταλο δημόσιο τομέα τον οποίο σήμερα υποκριτικά καταγγέλλουν. Οι δωρολήπτες της SIEMENS, οι εμπλεκόμενοι στις διάφορες λίστες Λαγκάρντ, Λιχνενστάιν κλπ, οι μεσάζοντες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, τα κόμματα-μπαταξήδες που χρωστάνε στον ελληνικό λαό πάνω από 250.000.000 ευρώ από τις κρατικές επιχορηγήσεις. Αυτοί που χαρίζουν τις τράπεζες στους χρεωκοπημένους τραπεζίτες, φορτώνοντας νέα βάρη τον λαό, που διαλύουν ότι έχει απομείνει από το σύστημα της δωρεάν υγειονομικής περίθαλψης, που υποβαθμίζουν και καταργούν την δημόσια παιδεία.

Στον αντίποδα αυτής της αγριότητας και της λεηλασίας, «εμείς»! Η αριστερά, όχι η όλη αριστερά δυστυχώς, αλλά μαζί με την αριστερά ένας χείμαρρος πολιτών που δεν προέρχονται από την αριστερά αλλά προσβλέπουν σε αυτήν, την αποκατάσταση «του κοινού περί δικαίου αισθήματος» και την αποκατάσταση της αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Κώστας Ζαχαριάδης

twitter: @CΖachariadis

* Υποψήφιος στον βόρειο τομέα Αθηνών με την περιφερειακή παράταξη «Δύναμη Ζωής – Ρένα Δούρου»

Tags: , , , , ,