Κοτόπουλο σε ροζ σάλτσα

ptyxio3

Υλικά (για 4 μερίδες)

  • 4 στήθη κοτόπουλο
  •  3 καρότα
  •  2 κρεμμύδια
  •  1 ποτήρι χυμό τομάτας
  •  100 γρ. Γιαούρτι
  •  Μπαχάρι, Κανέλα, Αλάτι, Πιπέρι
  •  1 κουτ. σούπας Δεντρολίβανο
  •  Λάδι, Κρασί
  •  2 κούπες νερό (βρασμένο)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ.

Εκτέλεση

Σε λίγο λάδι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κοτόπουλο (μπορούμε να του έχουμε βάλει αλάτι και πιπέρι) και περιμένουμε να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές. Στη συνέχεια, βάζουμε λίγο κρασί και το χυμό τομάτας. Όταν πάρει βράση, προσθέτουμε το γιαούρτι. Συμπληρώνουμε με αλάτι και πιπέρι, την κανέλα και το μπαχάρι. Τα αφήνουμε για λίγο να βράσουν. Ύστερα βάζουμε τα καρότα και προσθέτουμε νερό. Το αφήνουμε να βράσει έως ότου δέσει η σάλτσα. Στο τέλος ρίχνουμε το δεντρολίβανο και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε με ρύζι, πουρέ ή ό,τι άλλο επιθυμείτε!

Καλή σας όρεξη!

 

Tags: , , , , , , ,