Ο Λεωνίδας Καγιάφας στο KOOKOO Live Music bar!

Παρασκευή 28/ Νοεμβρίου

Ο Λεωνίδας Καγιάφας στο KOOKOO Live Music bar!

Η πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του Λεωνίδα ΚαγιάφαΑληθινά” είναι γεγονός και μας την παρουσιάζει την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στο KOOKOO Live Music barστο Γκάζι!

kagiafassss22

Το ύφος του δίσκου που χαρακτηρίζεται κυρίως από pop/rock στοιχεία αποτελείται από τραγούδια με πολύ ενέργεια, αλλά και ευαίσθητες μπαλάντες. Με pop/rock διάθεση, μοντέρνα ενορχήστρωση, κοινωνική αλλά και προσωπική ευαισθησία ο ολοκαίνουριος δίσκος του Λεωνίδα ΚαγιάφαΑληθινά” κυκλοφορεί από την Number Nine Music και  μαζί με την μπάντα του μας τον παρουσιάζει την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στο ΚΟΟΚΟΟ   Live Music Barστο  Γκάζι !

Doors Open: 21:30

Είσοδος: 10€  (με μπύρα ή κρασί)

Παρασκευή 28/ Νοεμβρίου

Ο Λεωνίδας Καγιάφας στο KOOKOO Live Music bar!

Η πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του Λεωνίδα ΚαγιάφαΑληθινά” είναι γεγονός και μας την παρουσιάζει την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στο KOOKOO Live Music bar το Γκάζι!

Το ύφος του δίσκου που χαρακτηρίζεται κυρίως από pop/rock στοιχεία αποτελείται από τραγούδια με πολύ ενέργεια, αλλά και ευαίσθητες μπαλάντες. Με pop/rock διάθεση, μοντέρνα ενορχήστρωση, κοινωνική αλλά και προσωπική ευαισθησία ο ολοκαίνουριος δίσκος του Λεωνίδα ΚαγιάφαΑληθινά” κυκλοφορεί από την Number Nine Musicκαι  μαζί με την μπάντα του μας τον παρουσιάζει την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στο ΚΟΟΚΟΟ   Live Music Barστο  Γκάζι !

Doors Open: 21:30

Είσοδος: 10€  (με μπύρα ή κρασί) 

 

Tags: , , , , ,